• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehir’de Keloğlan Masalları ve Elma Şekeri Müzikali
28 Mayıs 2017 Pazar 16:33

Seydişehir’de Keloğlan Masalları ve Elma Şekeri Müzikali

Seydişehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik hazırladığı Keloğlan Masalları ve Elma Şekeri Müzikali minik izleyicileri ile 15 Temmuz Milli İrade Meydanında buluştu.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın her yıl Ramazan ayı boyunca Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlediği etkinliklerde bu yıl çocuklara yönelik tiyatrolar, yarışmalar, oyunlar ve müzikaller yer alacak.

15 Temmuz Milli İrade meydanında hazırlanan alanda palyaçolar eşliğinde başlayan Ramazan gecelerinde çocuklar yarışmalar,oyunlar ve çeşitli gösterilerle eğlenerek ramazan geceleri yaşıyor.

Keloğlan Masalları ve Elma Şekeri Müzikalini izleyemeye Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Eşi Melek Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, çocuklar ve aileleri katıldı.

Bu yıl Ramazan etkinlikleri konseptini biraz değiştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;”Ramazan dediğimiz zaman daha çok Ramazan’ı çocuklarımızın sevmesi gerekiyor. İlerde Ramazanlarımızı daha iyi idrak edip daha güzel yaşayabilsinler. Çocuklarımızın mutlu olması demek annelerin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi demek.Annelerin yüzü güldüğü zaman babalar kendiliğinden mutlu olur , huzurlu olurlar”dedi.

Ramazan etkinliklerinde  bu yıl çocuklara zaman ayırdıklarını kaydeden Başkan Tutal;”Keloğlan Tiyatrosu ekibimize ben teşekkür ediyorum. Gerçeğinden farkı olmayan bir müzikal sergilediler. Bu müzikalden çocuklarımızın çıkardığı  sonuç, hayatta oyunların olduğunu , kötülerin olduğunu ama hiç bir zaman kötülerin kazanmadığını iyiliğin ve iyilerin  kazandığını öğrendiler. Atalarımız iyilik yap at denize, balık bilmezse ,halık bilir demişler. Bizim oyundan çıkardığımız ders her zaman iyilik yapmaktır. “dedi.                      

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA