• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehirde gasp olayı uydurma çıktı
13 Aralık 2012 Perşembe 14:21

Seydişehir'de gasp olayı uydurma çıktı

Konyanın Seydişehir ilçesinde yabancı bir firmanın sigara dağıtımını yapan bir kişinin gasp edilmesini araştıran polis, olayın uydurma olduğunu ortaya çıkardı.
 Konya’nın Seydişehir ilçesinde yabancı bir firmanın sigara dağıtımını yapan bir kişinin gasp edilmesini araştıran polis, olayın uydurma olduğunu ortaya çıkardı.
Yabancı bir firmada sigara dağıtıcılığı yapan Mustafa Ç., polise giderek gündüz saatlerinde Hacı Seyit Ali Mahallesi Türbe Camii yanında kullandığı minibüsü park ettiği sırada gasp edildiğini ihbar etti. Polise başından geçen olayı anlatan Mustafa Ç., “Bir bankaya para yatırmaya geldim. Aracımdan indim yan kapıyı açacağım sırada enseme göremediğim bir şahıs silah dayadı, beni tehdit etti. Elimi, ayağımı bağladı, gözümü ağzımı bantladı. Sonra da kaçmışlar. Bu arada ben yere düştüm vatandaşlar gelip beni kurtardı hastaneye götürdüler. Arabanın içerisindeki paranın alındığını zannediyorum” demişti.
Şahsın ifadesi doğrultusunda araştırma başlatan polis, gasp olayının yalan olduğunu ortaya çıkardı. Şüphelinin suç uydurarak gaspa uğradığını tasarladığını tespit eden polis, çalındığı iddia edilen parayı da bularak, firma sorumlularına teslim etti. Mustafa Ç.’nin piyasaya olan borcundan dolayı böyle bir gasp yalanını uydurduğu tahmin ediliyor. İfadesi alınan Mustafa Ç.’nin serbest bırakıldığı öğrenildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA