• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehirde doğalgaz çalışması
26 Mart 2013 Salı 16:47

Seydişehir'de doğalgaz çalışması

Konya'nın Seydişehir ve Çumra ilçelerinde doğal gaz dağıtım işini yapan Selçuk Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., Seydişehir Belediye Encümeni Toplantısına iştirak ederek...
Konya'nın Seydişehir ve Çumra ilçelerinde doğal gaz dağıtım işini yapan Selçuk Doğal Gaz Dağıtım A.Ş., Seydişehir Belediye Encümeni Toplantısı’na iştirak ederek; gerçekleştirilen tüm yatırım ve işletme faaliyetleri ile süreli yükümlülükleri hakkında bilgi verdi.
Encümen Başkanı sıfatı ile Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, Selçuk Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdür Vekili Murat Albayrak, Seydişehir Belediye Başkan Yardımcısı Harun Bedelci, Encümen Üyeleri Azize Gül Harmanyeri, Hulisi Uyar, Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Özdemir, İmar ve Şehircilik Müdürü V. Mevlüt Yaman ve Selçuk Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Proje Müdürü Mustafa Öztürk’un katılımı ile encümen toplantısı gerçekleştirildi.
Aynı zamanda Samsun Doğalgaz A.Ş.’nin(SAMGAZ) genel müdürü olan Selçuk Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdür Vekili Murat Albayrak, ilçede 2013 yılında yapılacak doğal gaz yatırımı hakkında şu bilgileri verdi: “2013 yılı yatırım programı müzakere edilerek; 25 bin 641,17 metre polietilen ana hat, 7 bin 295 metre servis hattı imalatı ve 2 bin 161,66 metre çelik doğal gaz borusu imalatı olarak belirlenmiştir. Doğal gaz alt ve üst yapı faaliyetleri; Alaylar 1, Hacı Seyit Ali, Kızılcalar, Yeni Cami, Seyid Harun, Ulukapı, Pınarbaşı ve Stad Mahallelerinde sürdürülecektir. 25 Eylül 2013 Çarşamba gününe kadar bağlantı anlaşması imzalayan vatandaşlarımızın cadde ve sokaklarının dağıtım hatları veya servis kutusu montajları tamamlanacaktır. Yatırım programına alınan ancak bağlantı anlaşması talebi gelmeyen cadde ve sokakların imalatları 2013 yılı yatırım programı dahilinde değerlendirilemeyecek ve yapılamayacaktır.”
Albayrak, yatırım programının 25 Mart 2013 Pazartesi tarihinde yapılan temel atma merasimi ile başlatıldığını sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA