• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehir’de çocuklar 23 Nisan şenliklerinde eğlendi
24 Nisan 2016 Pazar 15:53

Seydişehir’de çocuklar 23 Nisan şenliklerinde eğlendi

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği 23 Nisan Şenliklerinde çocuklar doyasıya eğlendi.

Şehit Mehmet Uysal Parkı Meydanı’nda yapılan etkinliklere Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, çocuklar ve aileleri katıldı. Oyun, eğlence ve yarışmaların yer aldığı programda çocuklar gönüllerince eğlendi. Çocuklar ve gençler için ne kadar hizmet edilse, ne kadar çalışılsa az olacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Çocukların gözlerindeki mutluluğu görmenin gerçekten yol yapmaktan, asfalt yapmaktan, park ve bahçe yapmaktan daha güzel olduğuna inanıyorum. Biz bu çalışmalarımızı, bu hizmetlerimizi özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik olan sosyal faaliyetlerimizi artırarak devam edeceğiz” dedi.
Okullarda 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın çok güzel bir şekilde, şenlik havasında kutlandığını ifade eden Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ise, “Başkanımız çok güzel bir etkinlik hazırlamış. Bu sosyal faaliyetlerin devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.
Protokol konuşmalarının ardından Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer tarafından meydanda bulunanlara Türk Bayrakları dağıtıldı. Balondan yapılan çocuk parkı minikler ve büyüklerin ilgi odağı olurken meydan renkli görüntülere sahne oldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA