• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehirde aydınlatma çalışması
08 Ağustos 2018 Çarşamba 15:38

Seydişehir'de aydınlatma çalışması

Son dönemde yaşanan kazalarla gündeme gelen Yeni Oto Sanayi Kavşağı- Marangozlar Sanayi Kavşağı arasında kalan 6 Kilometrelik karayolunda aydınlatma çalışmaları başladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın  kazaların önlenmesi için vatandaşlarında  istediği aydınlatma talebi görüşmeleri sonuç verdi.

Seydişehir Belediyesi, Karayolları ve MEDAŞ arasında yapılan protokol gereği yolun ortasında bulunan beton su toplama kanallarının tekrar yapılması , peyzaj düzenlemeleri  Seydişehir Belediyesi tarafından yapılacak.


Başkan Tutal, Konya Seydişehir karayolu Çavuş, Gevrekli , Bostandere Mahallesi girişlerinde bulunan kavşaklarında aydınlatılarak kazaların daha önlenmesi konusunda çalışmaların yapılacağını kaydetti.

Aydınlatma  ve düzenleme ile kazaların önüne geçmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Tutal;Yeni Oto Sanayi ve Marangozlar Sanayi arasında bulunan yol güzergahında yaşanan kazalar nedeniyle aydınlatma  yapılması yönünde sürekli talepleri oluyordu. Durumu Karayolları ve MEDAŞ ile görüştük. Bir protokol imzaladık.Su kanalları,orta refüjler ve Gevrekli, Bostandere, Çavuş mahallelerimizin girişlerinde bulunan  kavşaklarda peyzaj düzenleme çalışmaları Belediyemiz tarafından yapılacak" dedi.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; yaşanan kazalar ve olumsuzlar nedeni ile birçok sıkıntı yaşanmıştı.Vatandaşlarımızın talebi ve yaptığımı girişimler sonuç verdi. Bu konuda emeği geçen Karayolları Müdürlüğümüze,MEDAŞ Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum "dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA