• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehir Belediyesi’nden bir yenilik daha
19 Ekim 2015 Pazartesi 16:49

Seydişehir Belediyesi’nden bir yenilik daha

Seydişehir Belediyesi Çöp Konteynırlarını Yeniliyor.

Seydişehir Belediyesi yeni bir hizmete daha imza atarak merkezde 30 noktaya 30 adet modern çöp konteynırını  kullanıma açıyor.

16 noktada kullanıma başlanılan sistemin kısa bir süre içinde 30 a çıkartılacağı belirtildi. 3700 litrelik devasa konteynırlar, içinde bulundurduğu çöp kokusunu hapsederek çevreye zarar vermiyor. Yüksek kapasiteli ve bir o kadar da sağlıklı olduğu belirtilen konteynırlar temizlik firması tarafından rutin aralıklar ile takibe alınıyor. Vatandaşların huzurunun ön planda tutulduğunu ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, şehirde hijyenik bir ortam oluşturulmasını hedeflediklerini belirterek çevre düzenlemelerinin, gerek park çalışmaları, gerek asfalt ve kaldırım çalışmaları olsun son sürat devam ettiğini belirtti.

Merkezde Seyyid Harun Bulvarı üzerinde yapılan alt yapı ve asfalt çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Mehmet Tutal, uzun yıllardır ana cadde üzerinde sıkıntısı devam eden alt yapı sorunlarının da çözüme kavuştuğunu müjdeledi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA