• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehir Belediyesi mezarlık ve taziye evleri için tabure dağıttı
31 Mart 2016 Perşembe 14:32

Seydişehir Belediyesi mezarlık ve taziye evleri için tabure dağıttı

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanlığı tarafından mahalle muhtarlıklarına, mezarlıklarda ve taziye evlerinde kullanılmak üzere mahallelerin nüfus oranına göre plastik tabure dağıtımı yaptı.

Cenaze törenlerinde mezarlıklara giden yaşlı ve ayakta durma sorunu yaşayan vatandaşların hizmetinde kullanılması amacıyla dağıtılan tabureler Seydişehir’e bağlı 39 mahalle muhtarına teslim edildi.
Mahallelerin nüfuslarına orantılı olarak taburelerin dağıtımının yapıldığı kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Belediye Başkanlığımız tarafından, 39 mahallemize nüfusları ile orantılı olarak tabure dağıtımı yapmaktayız. Muhtarlarımız ile görüşerek ihtiyaçları olabilecek sayı üzerinde anlaşıyoruz daha sonra da dağıtımını yapıyoruz. Mahallerinde cenaze törenleri ve taziye evlerinde ihtiyaçları doğrultusunda kullanabilecekler. Amacımız, mezarlığa giden yaşlı ve oturma sorunu olan vatandaşlarımıza hizmet etmek” dedi.
Tabureleri teslim alan muhtarlar, başlatmış olduğu çalışma ve desteklerinden dolayı Başkan Mehmet Tutal’a teşekkür etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA