• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehir Belediyesi filosunu güçlendirdi
17 Haziran 2016 Cuma 14:25

Seydişehir Belediyesi filosunu güçlendirdi

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, bünyesine yeni kazandırdığı asfalt makinesi ile cadde, sokak ve kırsal mahallelerinde bozuk yol bırakmamayı hedefliyor.

Asfalt sezonuna hızlı başlayan Seydişehir Belediyesi, merkezde ana caddeleri ve kırsal mahalleleri bozuk ve yıpranmış yollardan kurtarıyor. Bünyesine yeni kazandırdığı Kombine Satıh kaplama aracı ile birçok aracın görevini üstlenen asfalt aracı pratik, hızlı ve daha kaliteli asfalt dökebiliyor.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’in sert geçen kışlarında deforme olan yollarına, daha hızlı ve kaliteli asfalt dökebilen çok fonksiyonlu yeni bir araç tahsis ettik. Amacımız kısa sürede az maliyetle daha kaliteli çok alana asfalt dökebilmekte. Artık 55 mahalleye hizmet götürüyoruz. Çalışma alanlarımız oldukça geniş. Yeni sistem araçlarımızla hizmet kalitemizi arttırmaya devam edeceğiz” dedi.
Stat Mahallesinde asfaltsız ve bozuk yolların yapımı için yola çıkan aracın ilk çalışmasını değerlendiren Başkan Tutal, “Kaliteli ve hızlı bir asfaltlama başlattık. Yeni aracımız Seydişehir’e hayırlı olsun” diye donuştu.
Soğuk asfalt satıh kaplama çalışmaları merkez ana caddelerinde ve kırsal mahallelerde devam ediyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA