• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehir Belediyesi çalışanlarına eğitim semineri
18 Mayıs 2016 Çarşamba 11:57

Seydişehir Belediyesi çalışanlarına eğitim semineri

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi Makine Parkı Amirliği bünyesinde çalışan personele eğitim semineri verildi.

Seydişehir Belediyesi Sebeltaş A.Ş. bünyesinde görev yapan İş Güvenliği Uzmanı Ömer Hoşaf tarafından verilen eğitime Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Makine Parkı Amirliği personeli katıldı.
Çalışma sezonunun açıldığını yoğun olan bir dönem olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Kul önce tedbirini almalı. Tedbir almak için bilgi sahibi olmak gerekiyor. Arkadaşlar kısmi olarak sizleri bu noktada bilgilendirdi. Biz çalışmalarımızda yapılması gereken, alınması gereken tedbir ne ise onu alacağız” dedi.
Çalışma alanının genişlemesinden dolayı kendilerini sık sık ziyaret edemediğini ifade eden Başkan Tutal, “Sizlere yeterince vakit ayıramıyoruz. Ama çalışmış olduğumuz, emek sarf etmiş olduğumuz ve karşılığında çoluk, çocuğumuzun rızkını temin etmiş olduğumuz bir işimiz var. Beraber çalıştığımız bir iş ortamı var. Kullandığımız araçları, yaptığımız bakımı ona göre yapmak zorundayız. Seydişehir Belediyesi'nde çalışıyorsak nüfusumuz bugün 65 bine geldi. 65 bin insanın tamamının hakkı var” ifadelerini kullandı.
Makine Parkı Amirliği bünyesinde görev yapan 60 kişilik personele Seydişehir Belediyesi Sebeltaş A.Ş bünyesinde görev yapan İnşaat Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı Ömer Hoşaf tarafından verilen eğitim seminerinde, temel iş güvenliği, iş kazalarının nedenleri, korunma yolları, kişisel koruyucu donanımlar, işçi ve işveren yükümlülükleri, İşverenin görev ve sorumlulukları, çalışanların yükümlülükleri, kazaların temel nedenleri gibi konularda bilgiler verildi.
Dikkatsizlik, tedbirsizlik sebebiyle meydana gelen iş kazalarının büyük ölçüde önlenebileceğinin anlatıldığı seminer 1,5 saat sürdü. Eğitim sonunda personel iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda teste tabi tutuldu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA