• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sevgiliye candan hediye
18 Şubat 2017 Cumartesi 18:03

Sevgiliye 'candan' hediye

Konya'da Ayşe Başsız, severek evlendiği, gençlik aşkı ve 21 yıllık hayat arkadaşı Erkan'a, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde böbreğini vererek mutluluklarını taçlandırdı.

Konya'da Ayşe Başsız, severek evlendiği, gençlik aşkı ve 21 yıllık hayat arkadaşı Erkan'a, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde böbreğini vererek mutluluklarını taçlandırdı.

Ayşe Başsız (39) gençlik aşkı Erkan (44) ile 21 yıl önce hayatını birleştirdi. Evliliklerini dört çocukla süsleyen çiftin mutluluklarına bir yıl önce Erkan Başsız'a böbrek yetmezliği teşhisi konmasıyla gölge düştü.

Rahatsızlığının ilerlemesi üzerine diyaliz tedavisi alması gereken Başsız'ın yardımına evlendiği ilk günden itibaren "canısı" dediği hayat arkadaşı koştu.

Başsız'a, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde eşinden alınan böbrek başarıyla nakledildi.

"Tam bir bütün, tam bir can olduk"

Ayşe Başsız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Eşimle birbirimize hep sevginin, saygının, dostluğun adı olan 'canısı' diye hitap ediyoruz. Eşime canımdan bir parça verdiğim için çok mutluyum. Tam bir bütün, tam bir can olduk. Hayat arkadaşım bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ayrılmaz bir parçam olacak." diye konuştu.

İlk Sevgililer Günü hediyesi böbreği oldu

Kamyon şoförü Erkan Başsız da "Evlendiğimizden bu yana eşimle hiç Sevgililer Günü'nde hediyeleşmedik. Büyük bir fedakarlık örneği gösteren eşim Sevgililer Günü'nün en büyük ve anlamlı hediyesini verdi. Bundan sonraki her 14 Şubat bizim için daha farklı olacak. İkimizin canı bir oldu, birbirimize can olduk. Açıkçası operasyon öncesi ve sonrası Ayşe için çok endişelendim. Ama çok şükür ikimiz de iyiyiz. Canısıdan Allah razı olsun." dedi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA