• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sevgiliye Alınabilecek Sevgililer Günü Hediyeleri
18 Ocak 2022 Salı 15:37

Sevgiliye Alınabilecek Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgiliye Alınabilecek Sevgililer Günü Hediyeleri

Sevgililer gününde neler alabilirsiniz? En çok hangi hediyeler ön plana çıkıyor? Böylesine özle günlerde seçilen hediyelerde bir o kadar şık ve özel olmalı ebette buna fazlası ile katılıyoruz. Ama önemli olan sevgilinizin beğeneceği ve işine yarayacağı bir hediye olmalı diyoruz. Sevgililer günü hediyesi fiyatından ziyade göze hitap etmeli ve özellikle sevgilinize özel bir tasarım olarak çok daha fazla ön plana çıkabilir. Sevgiliye hediye alternatiflerinin başında ikinizin de yer alacağı bir hediye olabilir. Fotoğraflarınızdan oluşan bir tablo, güzel dileklerinizi yazıp gül yaprakları ile donattığınız bir sürpriz kutu en çok ön plana çıkanların başında geliyor.

 

Bunların yanı sıra içinde birçok farklık konsepte oluşan hediye kutuları da hoş bir seçim olabiliyor. Özellikle günlük hayatında çok kullanacağı bir kupa bardağı bile ona özel bir tasarım haline getirebiliyorsunuz. Üzerine isterseniz onun ya da sizin fotoğrafınızı bastırarak çok hoş bir tasarım oluşturabilirsiniz. Sevgililer günü hediyesinde maddiyatından çok maneviyatına bakılması gerekilen bir hediye olacak. Özenli alınan ve seçilen kişiye özel kupa bardak bile birçok hediyenin çok daha üstünde olacaktır.

 

Sizler de sevgililer günü hediyesi almayı düşünüyor ama ne alacağınızı merak ediyorsanız bu alanda bir uzman olan Hediyemen adresi ile görüşebilirsiniz. Binlerce farklı model ve çeşit ile sizlere en güzel sevgililer günü hediyesini sunuyor olacak. Üstelik ucuz sevgililer günü hediyesi fiyatları ile de alımlarınız çok kolaylaşacak. Sizler de hem fiyat anlamında avantaj elde etmek istiyor hem de aynı zamanda sevgiliye özel hediyeler bakmak istiyorsanız hemen giriş yaparak beğendiklerinizi sepetinize atabilirsiniz. Birden fazla ufak ufak hediyeler seçerek kendinize özel bir konsept hediye kutusu da ortaya çıkarabilirsiniz. Hediyenizi büyük bir keyif ile seçecek ve büyük bir mutluluk ile sevgililer gününü kutlamak üzere verebileceksiniz. Bu yıl en güzel sevgililer günü hediyesini vererek kutlama yapmaya hazır olun deriz.

 

1. Sevgililere Özel İsimli Çorap

fgfg33.png

Klasik sevgililer günü armağanlarını unutturacak ve sevgilinizi şaşırtacak bir armağan; sevgililere özel isimli çorap. Kalbinizde sevgisi derin olan sevgilinize sevgililer gününde bir hediye ile sürpriz yapmak ister misiniz? Sevildiğini görmesi bile mutluluğun ilk nedenidir. Bir de ilgisini çekecek bir armağan verdiğiniz zaman yaşattıklarının çok daha kıymetli olduğunu görebileceksiniz. İsme özel çorap bu anlamda öne çıkan hediyeliklerden biri oluyor. Güzel sunumlu bu çorabı sevgilinize uzattığınızda kopacak tatlı gümbürtüyü artık siz düşünün! İsme özel olması ile adeta bir başyapıt olacak. Kendisini daha iyi hissedecek. Sizler de ucuz ancak romantik sevgililer günü hediyesi arıyorsanız kesinlikle bu kişiye özel çorabın sahibi olmalısınız. Hediye fikirleri sitemizde yer alan tüm ürünlerimiz hem en hesaplı, hem en kaliteli ve hem de en özeldir. Sevgililere özel isimli çorap her açıdan hem sizin, hem de sevgiliniz için güzel ve etkileyici bir sevgililer günü armağanı olacak. Kişiye özel çorap hediyesi de sevgiliniz için en güzel alternatifleriniz arasında yerini alıyor. Bu romantik çorabın fiyatı ne kadar diye merak edenler için hemen belirtelim 18 Ocak 2022 tarihindeki bu çorabın fiyatı 54,90 TL. Şu anki güncel fiyatı için bikolihediye sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yazımızı yayınladığımız tarihte bikolihediye sitesindeki 54,90 liradan satışı gerçekleştirilen bu çorabın şu anki gerçek fiyatı farklılık gösterebilir.

2. Kişiye Özel Fotoğraflı Sihirli Yastık

nh5443.png

 

Sevgililer için sevgililer günü hediye öneri listemizin 2. sırasındaysa bir diğer güzel sürprizli hediyelerden fotoğraf baskılı bir sihirli yastığa yer verdik. Fotoğrafına özel olarak tasarlanmış bir sihirli yastığın sevgilinizi ne kadar mutlu edeceğini bir düşünsenize. Birinci sınıf sihirli yastıkların yüksek kalitede olduğunu da unutmayın. Sevgilime basit bir hediye istemiyorum, sevgililer günü hediyesi dediğin etkileyici bir şey olmalı diyorsanız, bu romantik sihirli yastık sizin için bu görevi fazlası ile üstlenecektir. Daha önce olduğu gibi, bundan sonra da en güzel tasarım sihirli yastıkları en uygun fiyatlara çok güzel sevgililer günü hediyeleri bulunduğu bikolihediye'den bulabilirsiniz. Kırmızı renkteki payetleri, altın sarısı payetleri veya gümüş rengi pullarından istediğiniz renk seçeneği ile sahip olabileceğiniz sihirli yastıklar, biricik sevgilinizi bu sevgililer gününde adeta büyüleyecek.

3. Kişiye Özel Işıklı Metal Pano

nm.png

Güzel fikirlerimizi emini ki beğeniyorsunuz! Listemizin 3. sırasında sizlere yine kişiye özel ve yine harika bir hediyeyi sunuyoruz. Sevgilisine için farklı bir sevgililer günü hediyesi düşünen herkesi kişiye özel ışıklı metal pano almaya davet ediyoruz. Sevgilinizin istediğiniz bir fotoğrafına, yani dememiz odur ki %100 kendisine özel bir hediye aldığınız zaman, emin olun ki bu hediyenin yeri çok özel olacaktır. Fotoğraflı hediyeyle mükemmel bir sürpriz sevgilinizi bekliyor olacak. Hatta değeri paha biçilemez olacaktır. Çünkü bu örnekte de olduğu gibi, bu hediye sadece hediye edeceğiniz sevgilinize özel hazırlanacağı için, kıymeti de takdir edersiniz ki bir hayli üst seviyelerde olur. Canınız kadar çok sevdiğiniz sevgilinizi armağanlarınızla sevince boğmak ve ona sizin için ne kadar özel olduğunu adeta bıktırana kadar anlatmak, gerçek hedefiniz ise, bu kişiye özel hediyeyi alın bize göre. Paranızın karşılığını alabileceğiniz ve sevgilinize verebileceğiniz fotoğraflı bir hediye. Kişiye özel hediyelik eşya çeşitlerini ve romantik ürünlerimizi derli toplu bir şekilde kendi kategori sayfalarında bulabileceğiniz kişiye özel hediyelerimizi seçmek sizin için de müthiş bir keyif olacak. Siz de hemen bu romantik hediyeyi sevgilinizle buluşturmak istiyorsanız, hediye kişiselleştirme kısımlarından sevgilinize özel bir hediyeyi kolayca ayarlayabilirsiniz. Gelin o halde hızlıca sevgilinize layık olacak bu hediyeyi kendisi için hızlıca özelleştirin ve hemen gönderin diyoruz.

4. Roma Rakamlı 2'li Sevgili Bileklikleri

uiuiu5.png

Bu güzel çalışmamız siz kolayca sevgiliniz için hediye kararınızı verebilesiniz diye özenle hazırlandı. Sevgiliye hediye listemizin 4. sırasını böyle güzel bir bilekliğe ayırmak istedik. Günümüzde çoğu armağana anlam katılması ve daha değerli hale gelebilmesi açısından üzerine hediye sahibinin isimi yazılabilmektedir. Bu şekilde hediyeler kişiye özel hale gelmekte ve verilen kişi için oldukça değerli olmaktadır. Ayrıca uzun yıllar boyunca saklanmakta ve her bakıldığında veren kişinin hatırlanması bu şekilde sağlanmaktadır. Sağlam koli içerisinde gizli kargo sayesinde kimse sevgilinize göndereceğiniz siparişinizde ne olduğunu anlamıyor olacak. Aynı gün kargo yapılacak olan ürün güvenilir ve sağlam bir şekilde adresinize ulaşıyor olacak. Kısaca herkesin çok seveceği ve çok beğenerek kullanacağı bir sevgili bilekliği olacak. Sevgiliye sevgililer günü hediyesi olarak tercih edilecek roma rakamlı 2'li sevgili bileklikleri anlamlı ve akılda kalıcı bir hediyeyi aynı anda sevgilinize hediye etmenize imkan sağlayacaktır. Kesinlikle bir sevgili bilekliği ancak bu kadar romantik ve orijinal olabilirdi. Bu yüzden bu güzel bileklikleri asla kaçırmamalısınız.

5. Sevgiliye Hediye Fotoğraflı Kar Küresi

34534534.png

 

Sevgililer için hediye listemizde 5. sırada bu kez dilediğiniz fotoğrafı üzerine taşıyabileceğiniz harika bir kar küresi var. Herkes aslında özenli ve dikkat çekecek hediyeler almayı çok sever. Bu hediye bir de önemsediği bir kişiden geliyorsa değmeyin keyfine. İşte siz hediye alacağınız kişiye bu duyguyu bire bir yansıtıyor olacaksınız. Her şey kişiye özel tasarım olabilir ama kar küresi hiç aklıma gelmedi diyorsanız haklısınız. Böylesine özel tasarıma sahip bir kar küresi elbette her yerde görülecek bir tasarım değil. Her kullanımda sizi ve sevgililer günü hediyenizi anımsamanızı sağlayacak olan bu kar küresi, sevgililer gününe özel bir mutluluk sağlayacak. Sevgiliye hediye fotoğraflı kar küresi sizin için tüm zarifliğini ortaya koymaya hazır. O halde hemen hızlıca kararınızı yapın ve sevgililer gününde sevgilinizi böyle romantik bir kar küresiyle buluşturun diyoruz. Ucuz ama kaliteli kar küresini almak isterseniz sipariş ederek aynı gün kargo ile hızlıca almayı sağlayabilirsiniz. Stoklar ile sınırlı olan bu kar küresi reyonlardan tükenmeden ürüne ait görsele tıklayarak alış veriş sitesi bikolihediye'den siparişinizi verin ve sevgilinizi mutlu ederken bütçenizi de koruma altına alın.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA