• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şerit Led Fiyatları ve Çeşitleri
15 Mayıs 2021 Cumartesi 15:01

Şerit Led Fiyatları ve Çeşitleri

Şerit Led Fiyatları ve Çeşitleri

Günümüzde teknoloji geliştikçe ihtiyaç duyulan ürünlerin özellikleri de büyük önem kazanmaya başlamıştır. Teknolojik araçların farklı şekillerine uyum sağlayabilecek, onlar ile entegre bir şekilde çalışabilecek aydınlatma gereksinimleri de her geçen gün daha fazla çeşitlenmektedir. Günümüzün ve geleceğin teknolojisi olan Led aydınlatma seçenekleri arasında da Şerit Led ürünleri her zaman bir adım önde bulunmaktadır. Şerit Led’ler gerek renk seçenekleri gerekse esnek yapıları ile aradığınız ürün olma konusunda son derece kararlıdır. Bu ürünlerde önemli olan nokta sizlerin neye ve hangi özelliklere ihtiyaç duyacağınız hesaplamanızdır. Sonrasında gerek uzunluğu gerek rengi gerekse esnekliği sayesinde aradığınız ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.

Şerit Led Özellikleri

Şerit Led seçenekleri günümüzde tek çipli ve üç çipli olmak üzere 2 çeşittir. Bunların haricinde daha farklı çip seçenekleri bulunsa da her yerde karşımıza çıkan LED’ler bu şekildedir. Toplamda 8 farklı renk seçeneği bulunan bu ürünlerde önemli olan nokta sizin neye ihtiyacınızın olduğudur.

  • Tek çipli şerit Led içerisinde toplam 60 tane Led ampul bulunmaktadır. 12 Volt ile çalışan bu ürünlerde renk seçenekleri de bulmanız mümkündür.
  • Üç çipli şerit Led ise toplamda 30 adet Led ampulden oluşmaktadır. Bunlarda yine 12 Volt ile çalışmakta ve farklı renk seçeneklerine sahip olmaktadır.

Üç çipli ile tek çipli arasındaki en büyük fark aydınlatma gücü olarak karşımıza çıkmaktadır. Haliyle 3 tane çipe sahip olan Şerit Led daha fazla aydınlatma sağlamaktadır. Bu nedenle ürünü nerede ve nasıl kullanacağınıza göre hangi Led çeşidini alacağınıza da karar verebilirsiniz. Bunların haricinde piyasada birde Rgb Şerit Led bulunmaktadır. Bu ürünler, özellikle farklı renk seçenekleri ile karşımıza çıkmaktadır. Rengarenk aydınlatma araçlarına sahip olmak istediğinizde sizlerde Rgb Led seçeneklerini seçebilirsiniz. Şerit Led gördüğünüz gibi piyasada pek çok farklı yöntemler ile karşımıza çıkmaktadır. MS Reklam olarak yılların verdiği tecrübe ile birlikte sizlere en kaliteli Led araçlarını sunmaktayız. Aydınlatma konusunda kafanızın ağrımasını istemiyorsanız ve her şeyi tek bir yerden satın almak istiyorsanız eğer bizlere hemen ulaşabilirsiniz.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA