• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Serin Treylere yoğun ilgi
03 Mart 2011 Perşembe 16:25

Serin Treyler'e yoğun ilgi

Serin Treylerin geliştirmiş olduğu Damperli Light Treyler modelleri, firmalardan yoğun talep görüyor.

Serin Treyler’in geliştirmiş olduğu Damperli Light Treyler modelleri, firmalardan yoğun talep görüyor. Son olarak İskenderun’un güçlü firması Öz Trans, 100 adet Damperli Light Treyler teslim aldı.

Yurtiçi ve uluslar arası taşımacılık alanında önemli firmalardan biri olan Öz Trans, Serin Treyler’in ürünleriyle büyüyor. Sadullah Özkan ve Yusuf Dönmez’in ortak olduğu Öz Trans Uluslararası Nakliyat Ltd. Şti, 100 adet Damperli Light Treyler teslim aldı. Teslimat törenine Serin Treyler’den Stratejik Pazarlama yetkilileri Abdullah Sürmeli ve Rüstem Dağ katılırken, Öz Trans firma ortağı Yusuf Dönmez’in yanı sıra firma yetkilisi Mehmet Özkan da katıldı. Yusuf Dönmez, teslimatla ilgili olarak; “Nakliyecik sektöründe çok eskilere dayanan bir tecrübemiz var. Bu tecrübelerimiz sayesinde yük taşımacılığında kullanılacak treylerlerin dayanıklılık, esneklik ve hafiflik kriterleriyle birlikte maksimum yük taşıma kapasitesine sahip olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden yatırımlarımızda üretimini yapmış olduğu tüm ürünlerinde yıllardır bu kriter ve özellikleri barındıran Serin Treyleri tercih ediyoruz.” dedi. 2011 yılı içerisinde nakliyecilik sektörünün hızlı bir yıl yaşayacağını tahmin ettiklerini dile getiren Dönmez, sektördeki bu canlılığın devam etmesi sayesinde yatırımlarının da artarak devam edeceklerini kaydetti. Serin Treyler Abdullah Sürmeli de, ”Yıllardır yapmış oldukları yatırımlarda öncelikli olarak bizleri tercih etmesinden dolayı Öz Trans Uluslararası Nakliyat Ltd.Şti. ortaklarından sayın Yusuf Dönmez’e teşekkür ederiz.” dedi. 2010 yılı başlarında piyasaya sunulan ve hafifliği sayesinde fazla yük taşıma kapasitesine sahip olan Damperli Light Treylerin beklentilerin üzerinde bir rağbet gördüğünü ifade eden Sürmeli, “Öz Trans Uluslar arası Nakliyat Ltd. Şti firmasına yapmış olduğumuz bu teslimat, 2011 yılı içerisinde bu ürünümüze olan rağbetin kat ve kat artarak devam edeceğinin bir göstergesi olmuştur.
Ayrıca 2011 yılında sektörümüzün gerek iç satışta gerekse ihracatta hareketli bir yıl yaşayacağını tahmin ederek hem üretim kapasitesi çalışmalarımıza hem de Ar-Ge çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz” diye konuştu.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA