• Konya6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sepetli Vinç Hizmetleri
04 Mayıs 2019 Cumartesi 12:27

Sepetli Vinç Hizmetleri

Sepetli Vinç Hizmetleri

 

Sepetli vinçler günümüzde en yaygın kullanım alanına sahip olan ağır tonajlı iş makineleridir. Sepetli vinçler genellikle inşaat şantiyelerinde kullanılmakla birlikte, yüksek alanlardaki işlerin yapılmasında, ağır tabela yada eşyaların taşınmasında, elektrik direklerinin bakım ve onarım çalışmalarında, plaza tarzı binaların dış cephe temizliğinde ve nakliye işlerinde de kullanılmaktadır. Firma bir birinden farklı vinç flosu ile kullanım alanına uygun vinç kiralama hizmeti verir. Firma sektörde uzun yıllardır faaliyet gösteren köklü ve deneyimli bir firma olup teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek kiralama hizmeti verdiği vinç modellerini hep yüksek ve kaliteli araçlardan oluşturmaktadır.

Vinç Çeşitleri

Firmada ihtiyaç duyulan sektöre göre farklı modellerde vinç çeşitleri bulunur. Özellikle vinçlerin yük kapasitesine, hareket kabiliyetlerine göre farklı kullanım alanları bulunur. Firmada sepetli vinç yanında sepetli vinç platformu, mobil vinç, hiyap vinç ve jumbo sepetli vinç gibi farklı çalışma modülünde vinçler bulunur. Firmada bulunan vinç çeşitlerini kullanan tüm personeller özel eğitimden geçmiş ve mesleki yeterlilik sınavlarını tamamlamış kalifiye vinç operatörleridir. Vinç kullanmaya yetkili olan operatörler G sınıfı ehliyete sahip personellerdir. Firma önce insan ilkesine dayalı olarak iş güvenliği tedbirlerini en üst seviyede tutar.

Sepetli Vinçlerde Alınması Gereken Güvenlik Önlemleri

Sepetli vinçler ağır iş makineleri olarak geçerler. Bu nedenle de iş güvenliği tedbirlerinin üst düzeyde olması gereken bir alandır. Vinç operatörleri ister sepetli vinç ister diğer vinç çeşitlerinden hangisini kullanırlarsa kullansınlar iş güvenliği önlemlerini mevzuata uygun olarak almalıdırlar. Aksi halde yaşanabilecek kazalar ölümle sonuçlanacak ciddi iş kazaları olur. Firma vinç kiralama hizmetinin yanında personellerin kullanacağı iş güvenliği malzemelerinin de kiralama hizmetlerini verir. Firmanın verdiği hizmetler için sitesine giriş yaparak inceleyebilirsiniz.

Sepetli Vinç Kiralama Fiyatları

Firmada kullanılacak yük kapasitesine göre farklı çeşitleri bulunan vinçlerin kiralama bedeli araca göre değişir. Firma günlük, haftalık dilerseniz aylık olarak da kiralık vinç hizmeti verir. Firmadan vinç kiralarken kiralama süresine, vinç çeşidine göre fiyatlar değişir. Ayrıntılı bilgi için www.sepetlivinckiralam.net sitesini ziyaret edebilir ve hizmetleri inceleyebilirsiniz.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA