• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seni aday falan yapmazlar
14 Ekim 2013 Pazartesi 22:23

Seni aday falan yapmazlar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katıldığı programa bağlanan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Gökçek'i uyararak kendisine sadece ismen hitap etmemesini istedi.

Habertürk TV'de yayınlanan Başkent Gündemi programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka arasında 'adaylık' ve ismen hitap konusunda kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

Program moderatörü Erdal Şen'in CHP'nin aday gösterebileceği isimleri belirtmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka hakkında "Aylin'i aday yapmazlar" demesinin ardından, CHP'li Aka yayına bağlandı.

BANA AYLİN DİYEMEZSİN
Programa bağlanma nedeninin kendisine ismen hitap edilmesi olduğunu belirten CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Gökçek'i uyardı. Nazlıaka, "Konuğunuz sürekli olarak benden Aylin diye bahsediyor. Kendisi beni akranıymış gibi, arkadaşıymış gibi Aylin olarak tanımlıyor. Kendisinin zaten uslüpsuzluğunu biliyoruz. Ama hiç değilse oturduğu koltuğa o makama uygun olarak konuşsun. Utanmadan böyle bir tavırla konuşuyor. Onun için kendisini benim arkadaşım ya da ahbabıp asla olamaz. Böyle konuşmaktan men ederim. Hiçbir şekilde bana adımla hitap edemez. Ben bu ülkenin oylarıyla seçilmiş olan bir milletvekiliyim. Onun için bana Aylin hanım diyebilir. Sayın Nazlıaka diyebilir. Aylin diyemez, kınıyorum" diye konuştu.

Gökçek ise bu esnada "İsminiz Aylin değil mi?" diye sordu. Nazlıaka ise konuşmasını tamamladığı gibi telefonu kapattı.

YİNE DİYORUM, AYLİN ADAY OLAMAZ
"Kızmaca yok" diyen Gökçek, ise "Siz istediğiniz kadar konuşun Aylin hanım sizi kesinlikle aday yapmazlar ben diyim. Kızmaca yok. Ama yapmazlar aday. Bunu lütfen belleğinize yerleştirin. Aylin demek samimiyettendir. O da bana Melih desin ne var yani. Ben yine derim. Bunu hangi kanun engelleyebilir. Yine diyorum. Aylin aday olamaz. O kadar. Aday falan yapmazlar onu. Ciddiye almazlar"  ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA