• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sende utanma duygusu olsa sokağa çıkmazsın
13 Mayıs 2015 Çarşamba 14:32

'Sende utanma duygusu olsa sokağa çıkmazsın'

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ı eleştirerek, "Kobani olaylarında insanları sokağa döktün, onlarca insan hayatını kaybetti. Sende utanma duygusu var mı?" dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, HDP'ye ilişkin "Barajı geçemezlerse süper olur" sözlerine, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'tan yanıt geldiğini söyledi.

Akdoğan, şunları kaydetti:

"Bugün Selahattin Demirtaş bana cevap vermiş, ben demiştim ya 'Barajı geçemezlerse süper olur' diye. 'Demokrasiye inanan bir insan böyle bir laf eder mi, utanmıyor mu' demiş. Utanma duygusu olsa sen sokağa çıkmazsın. Kobani olaylarında insanları sokağa döktün, onlarca insan hayatını kaybetti. Sende utanma duygusu var mı? Çözüm Süreci'nin düşmanı olan, her türlü sabotajı yapan, düne kadar şikayet ettiğiniz ne varsa yapan paralel yapıyla aşk yaşıyorsunuz. Sende utanma var mı? Çözüm Süreci'ne hiç destek vermeyen, her türlü engeli çıkaran ulusalcı zihniyetle, CHP ile flört ediyorsun. Sende utanma var mı?

Senin bir kardeşin var. Ne iş yapıyor? Mesleği ne? Terörist, Kandil'de. Bir dönem siyaset yapıyordu. Sonra terörist olmaya karar verdi. Bunlar gece başka gündüz başka, 6 ay siyasetçi, 6 ay terörist. Bu yaklaşım nasıl demokrat olabilir. Milleti kandırıyorlar. Bu oyuna gelmeyelim. Böyle bir zihniyetin barajı geçmesi demokrasi için bir tehlikedir, bir tehdittir."

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA