• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sen Bir Yıldızsın yarışması ilgi çekti
01 Ocak 2013 Salı 13:49

Sen Bir Yıldızsın yarışması ilgi çekti

Merve-Mehmet Özdemir İlkokulu, öğrencilerinin yeteneklerini göstermelerine imkan vermek amacıyla Sen Bir Yıldızsın isimli yetenek gösterme etkinliği yaptı.
Merve Eğitim kurumları bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Merve-Mehmet Özdemir İlkokulunda sosyal okul etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler yeteneklerini sergilemeleri için “ Ben Bir Yıldızsın” yetenek gösteri etkinliği düzenledi.
Haydi göster kendini diyerek öğrenciler şiir, şarkı, drama, özel yetenek enstrüman ve İngilizce konularında hazırlanan sahnede yeteneklerini gösterme imkanı buldular
Okul Müzik Öğretmeni Salih Toprak, “Bu etkinlikteki amacımız öğrencilerimizin kürsü, mikrofon ve topluluk karsısında konuşma fobilerini aşmalarına yardımcı olmak gayesiyle organize ettik. Etkinliğimize öğrencilerimizin büyük ilgi göstermesi bizleri mutlu etmiştir.”dedi.
Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Kaya “ Okul yönetimi olarak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere büyük önem gösteriyoruz. Şimdi ise “Sen Bir Yıldızsın” etkinliğinde öğrencilerimizin yeteneklerini sergilemesine yardımcı olduk. İlginin yoğun olduğu bu etkinlikte öğrencilerimiz çeşitli konularda yetenekleri arkadaşlarına gösterme imkânı buldular. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA