• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selva, perakendenin kalbi APRCEde buluştu
01 Ekim 2013 Salı 14:37

Selva, perakendenin kalbi APRCE'de buluştu

İttifak Holding bünyesinde faaliyet gösteren makarna firması olan Selva Gıda, geçtiğimiz günlerde Kongre 16. APRCE Fuarına katıldı.
İttifak Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve sektörün en geniş ürün gamına sahip makarna firması olan Selva Gıda, geçtiğimiz günlerde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 16. APRCE Fuarı’na (Asya Pasifik Perakende Konferansı ve Sergisi) katıldı. 33 ülkeden fuara gelen katılımcılara ürünlerini tanıtan Selva’nın standını T.C. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da ziyaret etti.
Türkiye’nin markalı makarna ihracat lideri Selva Gıda, AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği) tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen APRCE Fuarı’ndaki standında Uzakdoğulu perakende sektörü temsilcilerini ağırladı. Bölgenin en büyük etkinliği olarak kabul edilen ve bu yıl ilk kez İstanbul’da gerçekleştirilen APRCE 2013 Fuarı’na Çin, Japonya, Kore, Tayland ve Endonezya gibi 33 Asya Pasifik bölgesi ülkesinden 2 binin üzerinde kişi katıldı.
Perakendecilik sektörüyle ilgili güncel ve geleceğe ilişkin gelişmelerin değerlendirildiği ve uzun vadeli iş ilişkilerinin oluşturulduğu bir platform olarak büyük önem taşıyan fuar hakkında konuşan Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş “Selva Gıda  olarak Türkiye perakende sektörü bizim için büyük önem taşıyor. Bugüne kadar sektörün gelişmesi ve şekillenmesi için elimizden gelen desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu bağlamda APRCE gibi büyük ve uluslararası bir organizasyonunun Türkiye ekonomisi için önemli fırsatlar barındırdığını düşünüyoruz” dedi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA