• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selva Gıda 2011 yılına ödüllerle başladı
11 Ocak 2011 Salı 12:40

Selva Gıda 2011 yılına ödüllerle başladı

Selva Gıda, geçtiğimiz hafta Konya Ticaret Odası ve MÜSİADdan aldığı başarı ödülleri ile yeniden gururlandı.
Türkiye’nin makarna ihracat lideri olan Selva Gıda; Konya’nın ikinci büyük ihracatçısı oldu. Selva 2011 yılının ilk ödülünü; ihracat şampiyonlarının ödüllendirildiği, Konya Ticaret Odası tarafından  düzenlenen törende aldı. İhracat ödülü; Devlet Bakını Zafer Çağlayan tarafından Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş’a verildi.
 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Selva Gıda Genel Müdürü Karakuş şunları söyledi; “bu ödüller sayesinde 2011 yılına büyük bir heyecanla başladık, ayrıca bu tür ödüller büyüyerek devam eden başarımızın kanıtıdır. Söz konusu Türkiye ve Türkiye Ekonomisi olduğu için hedeflerimiz daima yüksek olacaktır. Ayrıca ihracatta yakaladığımız bu başarıyı sürdüreceğiz” dedi.
 
Artan ihracat taleplerini karşılayabilmek için yeni yatırımlar yapan Selva Gıda, üretim kapasitesini %75 oranında artırmayı hedefliyor.
 
İkinci ödül ise;  Türkiye’deki büyüme hızına ve Ekonomiye önemli katkılarından dolayı MÜSİAD’dan geldi. İstanbul Sanayi Odası’nın 2009 yılında seçtiği ilk 1000 büyük sanayi kuruluşu içerisine giren ve adından söz ettiren Selva Gıda, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan tarafından ziyaret edilerek, başarılarından dolayı ödüllendirildi. Ödülü Selva Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz aldı.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA