• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selim Sultan Mahallesine yeni sosyal tesis
08 Ocak 2014 Çarşamba 14:31

Selim Sultan Mahallesi'ne yeni sosyal tesis

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı çalışmalar kapsamında 2014 yılı içerisinde Selim Sultan Mahallesine Sosyal Tesis kazandırıyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye olarak Karataylının sosyal ihtiyaçlarını karşılamak maksadıyla sosyal tesis inşaatı çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Amaçlarının biraz daha sosyal içerikli projeleri hayata kazandırmak olduğunu belirten Hançerli, ilçe genelinde sosyal tesislere önem verdiklerinin altını çizdi. Başkan Hançerli, Selim Sultan Mahallesinde hizmet veren spor tesisleri alanı içerisine kazandırılacak bin 300 metrekarelik sosyal tesiste düğün salonu, muhtar odası, emekli konağı, soyunma odaları, dinlenme alanı, internet salonu ve dükkanlar bulunacağını söyledi. Tesisin çok geniş yelpazede Karataylılara hizmet vereceğini kaydeden Hançerli, Karatay’ın her köşesine aynı ölçüde hizmet gittiğini vurguladı.
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ilçeye kazandırılan sosyal tesislerin sosyal belediyeciliğin en güzel uygulamalarından biri olduğunu ifade ederek sosyal tesis atağının 2014 yılında da deva edeceğini sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA