• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçukta strateji fırtınası esecek
10 Nisan 2012 Salı 10:58

Selçuk'ta strateji fırtınası esecek

Selçuk Üniversitesi Reklam Topluluğu büyük bir organizasyona imza atarak Türkiye'de stratejinin duayen ismi Haluk Sicimoğlu'yu Konya'ya getiriyor.
Selçuk Üniversitesi Reklam Topluluğu büyük bir organizasyona imza atarak Türkiye'de stratejinin duayen ismi Haluk Sicimoğlu'yu Konya'ya getiriyor. Bugüne kadar yaptığı birçok reklamla adından söz ettiren ve son olarak Biscolata ve Snickers reklamlarıyla sektöre damgasını vuran, Türkiye'nin en önemli reklam ajanslarından Alice BDDO'nun Stratejiden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olan Haluk Sicimoğlu, stratejiyi, yaratıcı stratejiye çevirme ile ilgili önemli bir eğitim verecek. 12 Nisan Perşembe günü Süleyman Demirel Kültür Merkezi Malazgirt Salonunda iki oturumda gerçekleşecek olan eğitimin ilk oturumu saat 10:00'da ikinci oturumu ise 14:00'da başlayacak. Sicimoğlu her iki eğitimin ardından öğrencilerle birlikte atölye çalışması yaparak eğitimin daha kalıcı hale gelmesini sağlayacak.
 
HALUK SİCİMOĞLU KİMDİR?

Amerika Birleşik Devletleri’nde Ohio’da Akron Üniversitesi’nde Pazarlama ağırlıklı İş İdaresi bölümünden mezun olduktan sonra Florida’da Miami Üniversitesi’nde, Pazarlama konusunda lisans üstü eğitimini tamamladı. Pazarlama İletişimi kariyerine 1988 yılında Manajans/Thompson’da araştırma bölümünde başladı ve aynı ajansda müşteri ilişkilerinde görev aldı. 1991 yılında ALICE/BBDO ailesine katılarak bu ajansın Stratejik Planlama Direktörlüğü’nü üstlendi. 1992 yılında Türkiyenin ilk stratejik marka planlaması şirketi olan FOCUS 4’u kurdu. 1998-2000 yılları arasında merkezi Barcelona’da bulunan BBDO University’nin Stratejik Planlama Bölüm Başkanlığı görevini yürüttü. O zamandan beri ateşli bir FC Barcelona taraftarı ve aynı kulübün resmi üyesi. Sicimoğlu halen BBDO Turkey’de Strateji’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA