• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçukluya fonksiyonel park
04 Ağustos 2009 Salı 15:03

Selçuklu'ya fonksiyonel park

Selçuklu Belediyesi tarafından Sancak Mahallesine tasarım ve fonksiyonellik açısından farklı bir park yapılıyor.
Selçuklu  Belediyesi tarafından Sancak Mahallesine tasarım ve fonksiyonellik açısından farklı bir park yapılıyor.
Selçuklu Belediyesi İstanbul yolu üzerindeki Sancak Mahallesine 46 bin metrekarelik alana sahip park inşa ediyor. Mahalle halkanın her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek niteliklere sahip parkın tasarım ve fonksiyonellik açısından daha önce yapılanlardan farklı olacağı bildirildi.
Çocuk oyun donatıları, yürüyüş yolları, futbol, voleybol ve basketbol sahalarının bulunduğu sosyal, kültürel donatı alanları ile bölgenin cazibe merkezi olacağı belirtildi. Oyun alanlarının tabanının kauçuk malzeme olarak tasarlandığı, ayrıca 4 çocuk oyun alanından ikisinin ahşap diğer ikisinin ise gemi şeklinde ve fiber glas olarak tasarlandığı öğrenildi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaz aylarında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği parkların sayılarını artırmayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Altay, "Selçuklu'yu parklar kenti yapacağız. Bu çerçevede Sancak Mahallesine bugüne kadar yapılanlardan farklı bir park hizmete sunacağız. 7'den 70'e herkesin faydalanabileceği nitelikte donanımları olacak parkı en kısa sürede bitirerek hemşehrilerimizin hizmetine açacağız" dedi
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA