• Konya20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçukluya bir yatırım daha
05 Mayıs 2011 Perşembe 15:10

Selçuklu'ya bir yatırım daha

Selçuklu Belediyesi tarafından Hüsamettin Çelebi Mahallesine yapılacak olan Aydınlıkevler Spor Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Selçuklu Belediyesi spor tesislerinin ilçe geneline yaygınlaştırılması ve herkesin spor yapmasını sağlamak amacıyla farklı merkezlerde spor salonu projelendiren Selçuklu Belediyesi Yazır, Sancak, Selahaddin Eyyübi mahallerinden sonra Hüsamettin Çelebi Mahallesine de yapacak. Aydınlıkevler Spor Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

 
Törene; Konya Milletvekili Ali Öztürk, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Müftüsü Şükrü Özbuğday, Ak Parti Konya Milletvekili adayları, Ak Parti İl ve İlçe Yöneticileri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “Selçuklu’da yaşam kalitesini yükseltecek ve hemşehrilerimize her alanda en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Çalışmalar kapsamında gerçekleştirdiğimiz spor salonları şehrin dokusuna renk katacak ve gençlerimiz nezih ortamda spor yapacak. Hizmete açacağımız 5 yeni spor salonundan biri olan bu tesisimizi kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz. Hemşehrilerimizin sağlıklı yaşamasına önemli katkı sağlayacak olan bu tesis, öğrencilerimizin de hizmetinde olacak.

Spora verdiğimiz bu desteklerin yanı sıra Selçuklu Belediyespor bünyesinde spor yapan gençlerimizin şehrimiz ve ülkemiz adına aldığı başarılı sonuçlar bizi oldukça gururlandırıyor. Başarılı sonuçlar alınırken gençlerimizin sporla ilgilenmesi bizi bu yönde motive ediyor. Alınan bu başarılar nedeniyle sporcularımızı tebrik ederken antrenörlerimizi kutluyorum. Temel atma programına katılan herkese teşekkür ediyor ve salonumuzun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Ak, “Her hafta farklı bir hizmetin açılışı veya temel atma programında bir araya geliyoruz. Hizmeti vatandaşların ayağına getiren ve her alanda hizmet üreten Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay beyi kutluyorum. Başarılı hizmetlerinin devamını diliyor ve tesisimizin bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Selçuklu Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, “Ülkemiz ve kentimiz büyük bir değişim ve gelişim yaşıyor.  Bu gelişme içerisinde ne mutlu ki spor alanları artıyor ve daha fazla gencimizin arzu ettiğimiz mekanlarda spor yapmasına katkı sağlanıyor. Bütün bu gelişmeler gerek hükümetimizin gerekse belediyelerimizin gayretli çalışmaları ile hizmetin her alanında olmalarının bir sonucu. Gençlerimize bu güzel tesisleri kazandıran Selçuklu Belediye Başkanına teşekkür ediyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konya Milletvekili Ali Öztürk “Güzel bir hizmetin temel atma töreninde birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek için gayret gösteriyoruz. Önümüzdeki dönemde de bu ülke insanlarının hak ettiği hizmeti alacağına inanıyorum. Bu bakımdan bu çalışmaları gerçekleştiren Belediye Başkanımızı kutluyor ve tesisimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ak Parti Konya Milletvekili adayları Hüseyin Üzülmez ve Rahmi Türk de törende söz alarak tesislerin hayırlı olmasını diledi. Bu tür tesislerin artması temennisinde bulunan konuşmacılar, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a başarılı çalışmaları nedeniyle teşekkür ettiler.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Şükrü Özbuğday tarafından yapılan dua ile protokol üyeleri ve Selçuklu Belediyespor Hentbol takımı sporcuları tarafından toplu olarak tesisin temeli atıldı. Temeli atılan spor salonu hentbol saha ölçülerine uygun, basketbol, voleybol ve salon sporları yapmaya olanak sağlayacak. İçinde iki ayrı takım için soyunma ve duş odalarıyla fitnes salonu da bulunacak salonun toplam inşaat alanı 1986 m² ve 300 günde tamamlanacak.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA