• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklunun hedefleri daha büyük
03 Mart 2011 Perşembe 14:47

Selçuklu'nun hedefleri daha büyük

Ak Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk, gençlik olarak Selçukluda oy hedeflerinin geçen seçimlere göre daha yüksek olduğunu açıkladı.
Ak Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk, gençlik olarak Selçuklu’da oy hedeflerinin geçen seçimlere göre daha yüksek olduğunu açıkladı.

Karatay Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alptekin ve yürütme kurulu üyelerinin de misafir olduğu yönetim kurulu toplantısında konuşan Rafet Baştürk, genelde Konya özelde Selçuklu için canla başla çalıştıklarını kaydederek, yeni ve farklı projelerle Ak Parti’nin farkını ortaya koyacaklarını söyledi.

Seçim çalışması yaparken hedeflerinin sadece oy almak olmadığının altını çizen Baştürk, “Vatandaşlarımızın, gençlerimizin bilgi dağarcığını daha da genişletmek, sosyal hayatta daha aktif hale gelmelerini sağlamak adına da önemli çalışmalar yürütmekteyiz. Konya ve Selçuklu’nun daha da gelişmesi için Ak Parti Selçuklu Gençlik Kolları olarak bütün gayretimizle çalışmaktayız” dedi.

Seçim çalışmaları hakkında da bilgiler veren Rafet Baştürk, “Bu seçim diğer seçimlere göre daha önemli. Başbakanımızın son seçimi olacak. Bizde bunun farkında olarak oy hedefimizigeçen seçimlere oranla daha yüksek tutuyoruz. Selçuklu nüfus itibari ile 50’den fazla ilden büyük ve çoğu konuda da Türkiye’ye model olan bir ilçedir. Bu nedenle demokratikleşme sürecinde önem arz eden 2011 genel seçimlerinde Ak Partimizi,Ak Gençliğimizi, teşkilatımızı ve Selçuklumuzuen güzel şekilde temsil etme gayreti içerisindeyiz. Böylesine güzel bir bayrak yarışına talip olmanın verdiği mutlulukla ve tüm özverimizle seçim öncelikli çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştu.

Ayrıca Baştürk,  Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın 7 Mart günüsaat 19/00’da Alâeddin Keykubat Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan 25. Danışma Meclisi Toplantısı’na da bütün Konyalıları davet etti. 

Ak Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alptekin ise Karatay’da önemli projelere imza attıklarına vurgu yaparak, Konya’da Ak Gençliğinel ele gönül gönüle çalıştığını söyledi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA