• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçukludan hayati açıklama!
15 Haziran 2015 Pazartesi 14:28

Selçuklu'dan hayati açıklama!

Selçuklu Belediyesi son günlerde kendi yöneticilerin isimleri verilerek para toplayan kişilere karşı vatansaşları uyardı

Selçuklu Belediyesi son günlerde kendi yöneticilerin isimleri verilerek para toplayan kişilere karşı vatansaşları uyardı.

Selçuklu Belediyesinden yapılan açıklama şöyle;

Son günlerde belediyemize yapılan şikayetlerle; Konya’da işadamlarının arandığı Selçuklu Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları ve idarecilerimizin isimleri kullanılarak Suriye başta olmak üzere kimsesiz çocuklar ve farklı yardım kuruluşlarına bağış toplandığı ile ilgili bilgiler gelmektedir. Kötü niyetli ve dolandırıcılık hissi ile banka hesap numaraları ve IBAN numaraları verilmekte bu hesaplara nakti yardım talep edilmektedir. Belediye yöneticilerimizin selamları ile aranan işadamı ve hemşehrilerimizden elde edilen bilgiler doğrultusunda bu konu ile ilgili yasal işlemler başlatılmıştır. Selçuklu Belediyemiz, kanunların elverdiği sınırlar içinde Kurumsal Kimliği dışında hiçbir ferdi yardım kampanyasının içinde yer almamaktadır. Hemşehrilerimizin bu konuda duyarlı olmalarını ve kötü niyetli bu kişi veya kişileri emniyet görevlilerimize bildirmeleri hususunda gerekli hassasiyeti göstermelerini diliyoruz.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA