• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçukluda Spor Okuluna yoğun ilgi
01 Ağustos 2012 Çarşamba 13:34

Selçuklu'da Spor Okuluna yoğun ilgi

Selçuklu İlçe Belediyesinin düzenlediği yaz spor okuluna bin 375 kişinin katıldığı bildirildi.
Selçuklu Belediyespor Kulübü tarafından çocukların ve gençlerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek için açılan yaz spor okullarında faaliyetler devam ediyor.
Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Selçuk Aksoy, kulüp olarak yaptıkları çalışmalarla spor okulu anlayışını değiştirdiklerini ifade etti. Başkan Aksoy, "Uzman antrenörler eşliğinde çocuklarımıza spor yaptırmanın yanı sıra her eğitimi vermeye gayret gösteriyoruz. Servis araçları ile evlerinden alınan minik sporcularımız, modern tesislerimizde spor yaparak tatillerini en iyi şekilde değerlendiriyor" dedi.
Aksoy, spor okullarında faaliyet gösterilen branşlarda toplam bin 375 sporcunun spor yaptığını söyledi. Başkan Aksoy, "Kulübümüz yaz spor okullarında bu yıl basketbol 498, futbol 347, jimnastik 210, tekvando 127, voleybol 112, karate 35, wushu 29, kick boks 17 olmak üzere toplam bin 375 sporcumuz eğitiliyor. Yaz spor okullarına aileler tarafından gösterilen ilgi her yıl artarak devam ediyor. Selçuklu Belediye Stadı, Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu, Yenikent Spor Salonu, Yazır Spor Salonu, Sancak Spor Salonu, Ş. Rıdvan Adam Spor Salonu, Bağlarbaşı Spor Salonu ve Dumlupınar Spor Salonu kulübümüzce kullanılıyor. Ülkemizde birçok şehirde bulunmayan çok sayıda tesis sadece bizim kulübümüzde sporcularımıza tahsis edilmiş durumda. Bu modern tesisler sporcularımızın hizmetinde olmaya devam edecek. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek başarılı sporcular yetiştirmek için gayretimiz sürecek” dedi.
Kulüp başkanı Aksoy, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA