• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu’da sağlık yatırımları hız kesmiyor
10 Eylül 2015 Perşembe 14:32

Selçuklu’da sağlık yatırımları hız kesmiyor

Selçuklu Belediyesi, sağlık alanında yeni yatırımları ilçeye kazandırmaya devam ediyor. İhalesi tamamlanan 22 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar başlıyor.

Selçuklu Belediyesi’nin sağlık alanındaki yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Her yıl yaklaşık 20 bin artan nüfusuna paralel olarak ilçe halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yürüten Selçuklu Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi’ne Aile Sağlığı Merkezi kazandırıyor. İhalesi tamamlanan 22 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar başlıyor. Tesis tamamlandığında özellikle nüfusun yoğun olduğu Mehmet Akif Mahallesi‘nde vatandaşların sağlık alanındaki ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte olacak.

Selçuklu Belediyesi, daha öncede Ova Un Aile Sağlığı Merkezi, Haydar Ünal ASM, Özalan ASM, Hocacihan 100. Yıl ASM, Meral Çınar ASM, Şehit Ufuk Başarı ASM ve Sakarya ASM olmak üzere Selçuklu’nun farklı mahallelerine 7 Aile Sağlığı Merkezi kazandırdı. 22 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ile bu sayıyı 8’e yükselecek. 700 m² inşaat alanına sahip olacak ve içerisinde birçok polikliniğin bulunacağı merkez yaklaşık 1 milyon TL’ye mal olacak.

22 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin 350 günde tamamlanması planlanıyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA