• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçukluda Milli gurur
05 Ağustos 2010 Perşembe 16:13

Selçuklu'da Milli gurur

Selçuklu Belediyesporda başarılar devam ediyor. Amatör branşlarda söz sahibi olan mavi-beyazlı kulüp bu defa da hentbol milli takımına 7 sporcu verdi

Selçuklu Belediyesporlu Hentbolcular Milli Takımda yer buldu. Ankara Elmadağ’da yapılan Milli Takım kampına 10 sporcusu davet edilen Selçuklu Belediyespor’da 7 sporcunun Milli Takım’a girmesinin sevinci yaşanıyor. Selçuklu Belediyespor’un altyapısından yetişerek Türkiye Şampiyonu olan ardından Liselerarası Dünya Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etme başarısı gösteren Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı Türk Milli Takımının da çekirdeğini oluşturdu. Selçuklu Belediyespor Hentbol Takımı oyuncularından Ankara Elmadağ’da yapılan Milli Takım Kampı ve Seçmelerine çağrılan 10 sporcudan 7’si Yıldız Milli Takımına girmeyi başardı. Sporculardan Emre Ateş, Yiğit Yaşar Kocaaslan, Mehmet Coşkun, Durmuş Ali Tıngır, Alper Özkan, Ali Kabadayı ve M.Ali Diken kampta gösterdikleri performans ile Milli Takıma seçildiler. Milli Takıma Türkiye genelinden seçilen 14 sporcunun yarısını Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcuları oluşturdu. Milli Takıma girme başarısı gösteren sporcular adına Emre Ateş, “Türk Milli Takımında oynamak gibi bir hayalimiz vardı ve bunu başardık. Milli Takımın yarısını oluşturuyoruz. Ben ve arkadaşlarım bundan sonra Türkiye’nin başarısı için ter dökeceğiz. Daha yolun başındayız, yapacak çok işimiz var. Altyapıdan gelerek Milli Takıma kadar giden bu yolda bizlere destek veren antrenörümüz Hasan Bakar, Selçuklu Belediyespor Kulübü Yöneticileri ve Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyoruz”dedi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz ve Hentbol Şube Sorumlusu Serhat Yaya hentbolcuların elde ettiği başarıdan dolayı sporcuları tebrik ettiler.

Ağustos ayı sonunda Avusturya’da yapılacak özel bir turnuvaya katılacak olan Milli Sporcuların asıl hedefi ise 2011 yılı Karadeniz Oyunları maçlarında Türkiye’yi başarıyla temsil etmek.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA