• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçukluda hizmet kalitesi masaya yatırıldı
21 Temmuz 2009 Salı 15:12

Selçuklu'da hizmet kalitesi masaya yatırıldı

Selçuklu Belediyesi, uygulamakta olduğu kalite yönetim sistemlerini gözden geçirerek hizmet kalitesini artırıyor.
Selçuklu Belediyesi, uygulamakta olduğu kalite yönetim sistemlerini gözden geçirerek hizmet kalitesini artırıyor. İşgücü kazancı, iş ve işçi sağlığı, çevreye duyarlılık ve yönetim kalitesini artırmayı amaçlayan gözden geçirme toplantılarında hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor.
 
Sahip olduğu TS-EN- ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi, TS-18001 İş Sağlığı ve Güvenliği (OHSAS) ve TS-EN-ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgeleri ile Türkiye’de bir ilke gerçekleştiren Selçuklu Belediyesi, bu ilkin sürdürülebilir olması için yoğun çaba harcıyor.
 
Bu amaçla eğitim ve istişare toplantılarıyla kalite standartlarını daima gündemde tutmayı hedefleyen Selçuklu Belediyesi daire müdürlerinin ve kalite yönetim görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıda Kalite – Çevre – İş Sağlığı ve Güvenliği yönetim sistemleri gözden geçirilirken, gelinen noktada son durum incelendi. Başkan Yardımcısı Ayhan Gürbüzer başkanlığında yapılan toplantıda daire müdürlerinin görüşleri alındı ve üç yönetim sisteminin aşamaları ve son şekli değerlendirildi.
 
“Kaliteyi yakalamak kadar önemli olan o kaliteyi sürdürülebilir kılmaktır”diyen Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Gürbüzer “Marka şehir, kalite yönetim sistemini benimsemek, uygulamak ve bu süreci sürdürebilmekle olur. Belediye olarak kendi kaynaklarımızı ve personelimizi en etkin ve kaliteli şekilde kullanmaya gayret ediyoruz. Hizmet ederken çevreye duyarlılığımızı gösteriyoruz, iş ve işçi sağlığına dikkat ediyoruz. Elimizdeki kaynakları en iktisadi şekilde kullanarak Selçuklu halkına hizmet üretiyoruz. Bu nedenle Selçuklu Belediyesi olarak çalışmalarımızdaki toplam kaliteyi sürekli olarak artırma hedefindeyiz" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA