• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu yeni binaya taşınacak
10 Mart 2011 Perşembe 16:10

Selçuklu yeni binaya taşınacak

Selçuklu Belediyesi çalışanları yirmi yıla yakın kullanılan eski binada 11 Mart Cuma günü son mesaisini gerçekleştirecek.
Selçuklu Belediyesi çalışanları yirmi yıla yakın kullanılan eski binada 11 Mart Cuma günü son mesaisini gerçekleştirecek. Yeni hizmet binası çalışmaları tamamlanırken 14 Mart Pazartesi gününden itibaren yeni binada hizmet verilmeye başlanacak.
 
Selçuklu Belediyesi yeni hizmet binasında çalışmalar tamamlanırken yeni binada hizmet verebilmek için son hazırlıklar yapılıyor. Selçuklu Belediyesinde uzun yıllar hizmet verilen eski binada 11 Mart Cuma günü son mesai gerçekleştirilecek.
 
Selçuklu Belediyesi 14 Mart 2011 Pazartesi tarihinden itibaren yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlayacak. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın yeni merkezlere ihtiyaç duyduğunu, yeni hizmet binası ile Konya’nın farklı bir alt merkeze sahip bir kent olacağını ifade etti.
 
Başkan Altay, “Selçuklu, modern ve daha işlevsel yeni hizmet binasına kavuştu. Ayrıca hizmet binasının yanında sosyal ve kültürel amaçlı ikinci bir bina daha bulunuyor. Böylece birçok sosyal etkinlikte burada gerçekleştirilebilecek. Mevcut binamızda 11 Mart Cuma günü son mesaimizi yapacak ve 14 Mart tarihinde yeni binamızda hizmet vermeye başlayacağız. Yeni binaya geçişimizle hemşehrilerimizin hizmetleri en iyi şekilde almasının yanı sıra bölge önemli bir canlılığa kavuşacak. Yeni Hizmet Binası toplam 20.000 m² inşaat alanına sahip bulunuyor. Bunun 16.000 m² belediye hizmet binası, geriye kalan kısmı ise sosyal hizmet binası olarak kullanılacak. Bodrum artı dört kat olarak projelendirilen hizmet binasında Selçuklu mimarisi ve modern mimarinin çizgileri yer alıyor. Selçuklu, bu yapı ile modern ve daha işlevsel bir hizmet binasına kavuşacak. Ayrıca, 70 bin m²’ lik yeşil alan park alanı olarak değerlendirilerek hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak” dedi.
 
Altay, “Belediye binası tamamlandıktan sonra ilçemizde şehircilikte önemi olan yeni bir kent merkezi ortaya çıkacak kamu binası anlayışı değişecektir.” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA