• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu Tıpta ödüller sahiplerini buldu
25 Nisan 2012 Çarşamba 16:51

Selçuklu Tıp'ta ödüller sahiplerini buldu

Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen Şiir ve Resim Yarışması ödül töreni Dekanlık...

Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” etkinlikleri kapsamında organize edilen “Şiir ve Resim Yarışması” ödül töreni Dekanlık Anfi Salonu’nda düzenlendi. Hastane İlköğretim Okulu’nda eğitim gören ve Alaaddin Keykubat Kampusü çevresindeki ilköğretim okullarından öğrencilerin katıldığı yarışma sonuçlandı. Yarışmaya öğrenciler 117 resim dalında, 17 şiir dalında katıldı. Yarışma sonucunda 10 öğrenci ödüllendirildi.
Törene Konya Valisi Aydın Nezih Doğan’ın Hatice Doğan, Selçuk Üniversitesi
Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr.Yaşar Şen, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Duygu Fındık ve Prof. Dr. Hilmi Cevdet Altınyazar, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Asuman Orhanvaroğlu, Doç.Dr. Ahmet Ak ve Yrd.Doç.Dr. Fatih Kara, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

 “Kendimi Çiçek Bahçesinde Hissettim”

 Konya Valisi Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice Doğan, “Şuan kendimi bir çiçek bahçesinde hissediyorum. Dünyanın en güzel çiçeklerini resimlerinizde gördüm. Hepsi birbirinden güzel resimler. Yarışmaya katılan bütün çocuklarımızın birinci olduğunu düşünüyorum. Bu resimleri başka yerlerde de sergilemeliyiz. Ulu Önderimiz Atatürk’ün geleceğimizin yarını olarak gördüğü çocuklarımıza 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını armağan etmiştir. Hastanede tedavi gören çocuklarımızın dünyanın en büyük kahramanları olduğunu biliyoruz.” dedi.

 “Yarışmayı Geleneksel Hale Getireceğiz”

 Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Yaşar Şen, hastanede tedavi gören çocuklara desteğini esirgemeyen Konya Valisi Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice Doğan’a teşekkür ederek, bu yarışmayı geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

 Ödüller Sahiplerini Buldu

 Konuşmaların ardından 0-6 yaş arası resim yarışmasında birinci Ravza Liva Önder, ikinci Cemile Aktaş, üçüncü Elif Düzgün olurken, 6-12 yaş arası resim yarışmasında birinci Umutcan Bülbül, ikinci Ceyda Turan, üçüncü Fatmanur Tinel oldu. Öğrenciler ödüllerini protokol üyelerinin ellerinden aldı.
 0-6 yaş arası şiir yarışmasında birinci Cemile Aktaş olurken, 6-12 yaş arası şiir yarışmasında birinci Aleyna Nur Uysal, ikinci Zeynep Göze Karakoç, üçüncü Buse Ergül oldu. Öğrenciler yine ödüllerini protokol üyelerinin ellerinden aldı. Başhekim Doç. Dr. Yaşar Şen, günün anısına Konya Valisi Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice Doğan’a plaket takdim etti. Ödül töreninin ardından çocuklar şiirlerini okurken, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan’ın eşi Hatice Doğan, törene katılan diğer çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA