• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu Tıpta BAP Destekleri Anlatıldı
05 Haziran 2012 Salı 11:00

Selçuklu Tıp'ta BAP Destekleri Anlatıldı

Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen toplantıyla BAP Sürecinin İşleyişi konusunda öğretim üyeleri bilgilendirildi.

Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen toplantıyla “BAP Sürecinin İşleyişi” konusunda öğretim üyeleri bilgilendirildi. Başhekimlik Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Selçuklu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hilmi Cevdet Altınyazar ve Prof. Dr. Duygu Fındık, Başhekim Doç.Dr. Yaşar Şen, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Asuman Orhan Varoğlu, BAP Ofis Müdürü Yrd.Doç.Dr. Gürol Önal ve öğretim üyeleri katıldı.
 
“BAP İle Koordineli Çalışacağız”
 
Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı, öğretim üyelerinin BAP’tan aldıkları desteği artırmak amacıyla düzenledikleri bu toplantının faydalı olacağını belirterek, “Fakültemiz öğretim üyeleri BAP’tan henüz istediğimiz düzeyde destek alamıyor. Bu desteği artırmak için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda Proje Geliştirme Birimimizi kurduk. BAP ile koordineli çalışacak olan bu birimimiz öğretim üyelerimize büyük katkı sağlayacaktır” dedi.
 
“Öğretim Üyelerimize BAP Desteğimiz Sürecek”
 
Selçuk Üniversitesi BAP(Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü) Ofis Müdürü Yrd.Doç.Dr. Gürol Önal, BAP’ın amaç ve kapsamını anlatarak, destek alınması sürecinde gerçekleştirilecek işlemleri anlattı.
Yrd.Doç.Dr. Önal, araştırma, tez,yayın, kongre, katılım ve AR-GE projeleri hakkında bilgi vererek, “Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetim Birimimiz, tez projeleri ve araştırma projeleri olmak üzere iki ana grupta proje desteği verir. Selçuk Üniversitesi’nde yapılan bilimsel araştırmaların sonuçlarının yayınlanması ve duyurulmasıyla ilgili destekler Yayın ve Kongre Katılım Destekleri şeklinde sağlanır. Her yılbaşında yüksek lisans, doktora/tıpta uzmanlık ve sanatta yeterlik tez projeleri için sağlanan destek üst limiti bu komisyonca belirlenir. Tez projeleri ile ilgili her türlü değerlendirme, Enstitü Müdürlükleri Yönetim Kurulu ve Tıp Fakültesi Dekanlığınca belirlenen uzmanlık grubu tarafından yapılır, öneriler Bilimsel Araştırma Projeleri Komisyonu tarafından onaylandıktan sonra öngörülen maddi destek sağlanır. Bu konularda ayrıntılı bilgi için www.bapofis.selcuk.edu.tr adresine başvurulabilir.” dedi.
Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Sarı, günün anısına Yrd.Doç.Dr. Gürol Önal’a fakültenin ambleminin yer aldığı çini tabak hediye ederken, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Duygu Fındık’ta teşekkür belgesi takdim etti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA