• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu Tıp öğrencilerinden kermes
10 Mayıs 2012 Perşembe 14:41

Selçuklu Tıp öğrencilerinden kermes

Selçuk Üniversitesi Atasagun Öğrenci Topluluğu tarafından Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği yararına hastane bahçesinde kermes düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi Atasagun Öğrenci Topluluğu tarafından Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği yararına hastane bahçesinde kermes düzenlendi. Kermese öğretim üyeleri ve öğrencilerin yanı sıra hasta yakınları da ilgi gösterdi.

“Çocuk Polikliği’ne Destek Olacaklar”
 
Selçuk Üniversitesi Atasagun Öğrenci Topluluğu Başkanı Hasan Kara, poliklinikteki eksiklikleri tamamlamak amacıyla düzenledikleri kermesin büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Kermesimizden elde ettiğimiz gelirlerle poliklinikteki eksiklikleri tamamlamak ve çocuk oyun odasını genişletmek istiyoruz. Arkadaşlarımızın ve ailelerinin yaptıkları ürünleri satıyoruz. Kermesimizde özellikle pasta, börek, sarma türü ürünlere yer verdik. Kermese katkı sağlayan öğretim üyeleri ve arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

“Kermesi Geleneksel Hale Getirdik”

Geçen yıl Iğdır’daki okula destek amacıyla kermes düzenlediklerini belirten Başkan Kara, “Her yıl kermes organize ediyoruz. Elde ettiğimiz gelirle de okullardaki öğrencilerin ihtiyacını karşılıyoruz. Konya’daki alışveriş merkezleri ve köylerde sağlık taraması da yapıyoruz. Çeşitli geziler düzenliyor, bilimsel anlamda da konferans ve paneller gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.


 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA