• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu sosyal yaşamda da örnek belediye
23 Eylül 2019 Pazartesi 15:35

Selçuklu sosyal yaşamda da örnek belediye

Selçuklu’ya kazandırılan yeni sosyal tesisler mahalle sakinlerinden tam not aldı. Kısa süre önce hizmete giren ve kullanıcıları için her türlü konforun düşünüldüğü Kosova ve Yazır Sosyal Tesisleri üye kaydı almaya devam ediyor.

Selçuklu’da örnek hizmetlerden olan sosyal tesisler ilçeye değer katarken mahalle sakinleri için de önemli  bir buluşma noktası olmaya devam ediyor. Bu kapsamda kısa süre önce Kosova ve  Yazır Mahallesine kazandırılan  Sosyal Tesisler üye kayıtlarını almaya devam ediyor.  Mart ayında kullanıma sunulan Kosova Sosyal Tesisinden 500 üye yüzme ve fitness hizmeti alırken Ağustos ayında kullanıma sunulan Yazır Sosyal Tesisinden ise 495 üye yüzme ve fitness hizmeti alıyor.

Sosyal anlamda önemli bir açığı kapatan Selçuklu’daki sosyal tesisler vatandaşların kolay ulaşabileceği ve gününü verimli bir şekilde değerlendireceği örnek mekanlar olmayı sürdürüyor. Toplamda 9 Sosyal Tesis,  2 Spor Salonu ve 2 Yarı Olimpik Yüzme havuzu olmak üzere 13  Tesisimizde  15 Yaş ve Üzerindeki vatandaşlar faydalanmaktadır. Ayrıca kullanıcılar yılın her döneminde kayıt yaptırarak sosyal tesislerden faydalanabiliyor.

“Selçuklu’da sosyal yaşamı da imar ediyoruz”

Selçuklu’nun hem fiziki hem de sosyal inşası için heyecan ve gayretlerini hep taze tuttuklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Bugüne kadar ilçemizin birçok noktasına kazandırdığımız sosyal tesislere geçtiğimiz aylarda Kosova Sosyal Tesisimizi son olarak da Selçuklu’nun en yoğun nüfusuna sahip Yazır Mahallesine Yazır Sosyal Tesisimizi kazandırdık ve vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. İlçemize önemli bir eser kazandırırken komşuluk ve hemşehrilik bağlarının güçlenmesine de büyük önem veriyoruz.Bu güzel hizmetlerden her yaştan  tüm hemşehrimizin hizmet alması bizleri memnun ediyor. Ben bütün sosyal tesislerimize ve son olarak hizmete giren Kosova ile Yazır Sosyal Tesisimizden tüm hemşehrilerimizi hizmet almaya davet ediyorum. Selçuklu’daki tüm mahallelerimizde hemşehrilerimizle istişare kültürüne dayanarak yeni hizmetler yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz bu çerçevede yapımı ve planlamaları  devam eden yeni tesislerimizi hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA