• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu pedalları coştu
28 Mart 2016 Pazartesi 11:55

Selçuklu pedalları coştu

Selçuklu Belediyesi Bisiklet Alanya da yapılan 2. Ayak Puanlı Türkiye Şampiyonasından başarılı sonuçlarla döndü.

Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan 2. Ayak Puanlı Yol Yarışları Bisiklet Türkiye Şampiyonası 23-27 Mart 2016 tarihleri arasında Alanya da gerçekleştirildi. Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Bisiklet takımı Şampiyonaya Yıldız A ve Yıldız B kategorilerinde sporcuları ile katıldı.

Yıldız A takımı ile zorlu bir parkura sahip olan ve sporcuları zorlayan Dimçayı bölgesinde koşulan etabı yarışa katılan 100 sporcunun yarısına yakına tamamlayamadı. Zorlu etap sona erdiğinde finişe ulaşmayı başaran pedallar arasında bulunan Selçuklu Belediyesi takımından Fatih Bağcı zorlu etabı ikinci olarak tamamladı.

Yarışların son gününde koşulan ve sporcuların ferdi olarak performanslarını gösteren kriteryum  yarışı ise Alanya merkezinde koşuldu. 100 aşkın sporcunun mücadele ettiği Yıldız A kategorisi yarışlarında Selçuklu Belediyesi takımı sporcularından Fatih Bağcı yarışı birinci sırada tamamlarken, Hakkı Çelikel yarışı üçüncü sırada tamamladı.

Zorlu yarışları başarılı sonuçlarla bitiren sporcular Fatih Bağcı ve Hakkı Çelikel ile Selçuklu Belediyesi bisiklet takımı antrenörü Ümit Çokmen'i tebrik eden Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ziya Yalçınkaya, bisiklet takımının bu yıl bir çok başarıya imza atacağına inandığını söyledi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Tiryakilere kötü haber! Bir sigara grubuna daha zam
  • Tarımda gıda arz güvenliği için yerli ve milli adımlar atılacak
  • Ulaştırma ve haberleşmede yeni yatırımlar yolda
  • Beşiktaş-Konyaspor, Rakipte eksik çok!
  • Beşiktaş-Konyaspor, Rekabette 44. randevu!
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA