• Konya8 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu Kongre Merkezine ödül
21 Nisan 2019 Pazar 17:51

Selçuklu Kongre Merkezi'ne ödül

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Anadolu Selçuklu Kültür ve Turizmine Katkı Ödülleri’ nde Selçuklu Kongre Merkezi “Organizasyon ve Faaliyet Alanında’’ ödüle layık görüldü.

Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Anadolu Selçuklu Kültür ve Turizmine Katkı Ödülleri’ nde Selçuklu Kongre Merkezi “Organizasyon ve Faaliyet Alanında’’ ödüle layık görüldü.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa, Konya Valisi sayın Cüneyit Orhan Toprak, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmi Uyanık, Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Neşe Demir, öğretim üyeleri, otel, restoran, seyahat acentaları yönetici ve temsilcileri ile çok sayıda öğrenci katılımı gerçekleşti.

Etkinlik ‘‘Zarafetin Tacı Başlıklar’’ isimli sergi ile başladı ve bu kapsamda nadide başlıklar sanatseverlerle buluştu. Serginin ardından, Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi ile Konya Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan ‘‘Anadolu Selçuklu Medeniyetinin Renklerinde’’ isimli defile ile çok sayıda eşsiz tasarım yer aldı. Defile de sergilenen parçalar izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Defilenin ardından, Anadolu Selçuklu Kültür ve Turizmine katkı ödülleri takdim törenine geçildi. Anadolu Selçuklu Kültür ve Turizmine Katkı Ödülleri Töreninde, Konya ve ülke tanıtımına katkı sağlayan değerlere ve kuruluşlara ödülleri takdim edildi. Yerel Yönetim, Basın, Tanıtım, Turizm Paydaşları, Sanat, Tarih ve Kültür, Uluslararası İlişkiler, Turizm İşletmeleri, Gastronomi, Alternatif Turizm, Girişimcilik kategorilerinde ödüller sahiplerini buldu.

Ödül töreni kapsamında programa ev sahipliği yapan Selçuklu Kongre Merkezi ‘‘Organizasyon ve Faaliyet Alanında’’ ödüle layık görüldü. SKM Genel Müdürü Fatih Kocagüzel tarafından alınan ödül sonrası,’’ Şehrimize Kültür-Sanat anlamında sağladıkları katkıdan dolayı çok mutlu olduklarını ve bu ödüle layık gördükleri için Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesine ve Fakülte Dekanı Sayın Necmi Uyanık’ a teşekkürlerini’’ iletti.  Ödül töreninin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Neşe Demir’in coşku dolu sahne performansı ile tüm katılımcılar eğlence dolu dakikalar yaşadı.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA