• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu Kongre Merkezinde etkinlikler hız kesmiyor
09 Aralık 2019 Pazartesi 11:38

Selçuklu Kongre Merkezi'nde etkinlikler hız kesmiyor

Selçuklu Kongre Merkezi'nde etkinlikler hız kesmiyor. Selçuklu Kongre Merkezi'nde 11-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek sosyal ve kültürel etkinliklerin listesi yayınlandı.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde etkinlikler hız kesmiyor. Selçuklu Kongre Merkezi'nde 11-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek sosyal ve kültürel etkinliklerin listesi yayınlandı.

MOR VE ÖTESİ

2004 yılının Nisan ayı sonunda "Dünya Yalan Söylüyor" albümü yayımlayan Mor ve Ötesi'nin albümden çıkan ilk single'ı "Cambaz", radyo ve televizyonlarda büyük ses getirirken, "Mustafa Hakkında Her Şey" filminde de yer alan "Bir Derdim Var" adlı parça, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Film Şarkısı" seçilerek Altın Portakal Ödülü'nü aldı ve hem dinleyiciler hem de müzik otoriteleri tarafından yılın şarkısı olarak değerlendirildi. Grup, Türkiye'yi 53. Eurovision Şarkı Yarışması olan 2008 Eurovision Şarkı Yarışması'nda söz ve müziği kendilerine ait olan "Deli" adlı Türkçe şarkı ile temsil etti. İkinci yarı finalde yarışan grup, ilk 10'a girmeyi başardı ve 24 Mayıs'taki Eurovision finaline katılmaya hak kazandı. Rusya'nın birinci olduğu final yarışmasında, Mor ve Ötesi 12. sırada sahneye çıkıp yarışmayı 138 puanla 7. olarak tamamladı. Çeyrek milyonluk bir satış yakalayan "Dünya Yalan Söylüyor", albümü ile iki buçuk yıl sonra Blue Jean dergisi tarafından "Tüm Zamanların En İyi Türkçe Rock Albümü", Billboard dergisi tarafından da "Son On Yılın En İyi İkinci Türkçe Rock Albümü" seçildi. Başarılı rock müzik grubu Mor ve Ötesi, 11 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 21:00’ da SKM Anadolu Oditoryum sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

KUYUDAKİ ASLAN

Bir orman ve bu ormanı yuvası haline getirmiş tavşanlar, maymunlar, ayılar, ceylanlar ve daha niceleri. Aslanın gücü, kurdun sinsiliği ve tilkinin zekâsı karşısında sevimli dostlarımız bir çıkış yolu aramaktadır. Bakalım dostlarımız yuvalarında aradıkları huzuru bulabilecekler mi? Kuyudaki Aslan tiyatro oyunu 12-13 Aralık 2019, Perşembe, Cuma ilk seansı 10:30 ikinci seansı 13:30’ da SKM Konya Oditoryum sahnesinde çocuk severleri ile buluşacak.

HANGİ KADIN

Hem eğlenceli hem hüzünlü Hangi Kadın; sosyal medya çılgınlığının ve sanal dünya algılarının gerçek hayatı nasıl etkilediğine gençler değil farklı bir yaş grubu üzerinden bakıyor. Filmin kahramanı 50 yaşındaki iki çocuklu akademisyen Claire, genç sevgilisini sosyal medya üzerinden gözetlemek amacıyla Facebook’ta sahte bir hesap açıyor; 23 yaşında, sarışın, genç ve güzel Clara oluveriyor. Sevgilisi kanmıyor ama en yakın arkadaşı tuzağa düşüyor. Fransız yönetmen ve oyuncu Safy Nebbou’ nun ödüllü yazar Camille Laurens’ in aynı adlı romanından uyarladığı Juliette Binoche’ un harika performansıyla öne çıkan film, Berlin Film Festivali’nde dünya prömiyerini gerçekleştirmiştir. Hangi Kadın 11-13-14 Aralık 2019, Çarşamba-Cuma-cumartesi günleri saat 19:00’ da SKM Cep Sineması’nda.

KAAN SEKBAN

Plaza hayatından Cast ajanslarına dünyanın en saçma yolculuğuna hazır olun! 10 yıl boyunca kurumsal hayatta bir plaza insanı olarak çalıştıktan sonra yurt dışında oyunculuk eğitimi alıp beyaz yakalı hayata veda eden Kaan Sekban, kendi odasından yaptığı talk şovları bir adım öteye taşıyarak seyirci karşısına çıkıyor ve plaza hayatından Cast ajanslarına, beyaz yaka dramlarından sosyal medyadaki davranış bozukluklarına kadar kendine has üslubuyla saçmalıyor. Kaan Sekban, 12 Aralık 2019, perşembe günü saat 20:30’ da Selçuklu Kongre Merkezi Konya Oditoryum Sahnesi'nde sizlerle

CEYHUN YILMAZ

Ceyhun Yılmaz ile “Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz”, yeni nesil medya olan “sosyal ağların” gün geçtikçe artan önemi ve bu doğrultuda sosyal medyanın nasıl kullanılmaması gerektiğini irdeleyerek, örneklerle esprili bir bilgi paylaşım platformu oluşturuyor, görsellerle anlatıyor. Yeni Medya iletişiminin ABC’ si üzerine odaklanan “Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz” Twitter öncesi iletişimi ve Twitter sonrası 140 karaktere sığdırılan iletişim biçimini mercek altına alıyor. Facebook’un toplumda yarattığı değişimi, Instagram’ı kullanma sebeplerimizi “mizah ediyor.” İlk çağlarda “Instagram iletişimi”, Sosyal Medya’da Sosyal Müşteri: "Kalite Baskısı”, Sosyal Medya’nın Bireye Etkileri gibi konular tartışmaya açılacak. Ceyhun Yılmaz: “Sosyal Medya Nasıl Kullanılmaz” gösterisiyle 13 Aralık 2019, Cuma 20.00’ da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum' da.

UYAN

Gel ne olursan ol yine gel! Bir ses duydum; gel diyor. Gel! Gel de kulağındaki gaflet pamuğunu yak. Bu ses, aynı ses kulağımdaki gaflet pamuğunu yak diyor. Nasıl yakacağım? Hz. Mevlana’nın ölümsüz eseri olan “Mesnevi” deki seçme hikayelerle bir yolculuğa çıktık; bu yol zor ve meşakkatli. Acaba yolun sonunda gaflet pamuğu yanacak mı? Uyan, 15 Aralık 2019, Pazar 20.00’da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum’ da tiyatro severlerle buluşacak.

skm-etkinlik.jpg

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA