• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu Kongre Merkezi ekibi, tüm şehri ziyaret etti
13 Eylül 2018 Perşembe 16:48

Selçuklu Kongre Merkezi ekibi, tüm şehri ziyaret etti

Selçuklu Kongre Merkezi, dünya standartlarında teknolojik altyapısı, deneyimli kadrosu ve misafirlerine sunduğu benzersiz hizmet kalitesi ile uluslararası kongre ve organizasyon merkezi olma misyonunu tüm hızıyla devam ettiriyor.

10 kişiden oluşan departman müdürü ve yönetici düzeyindeki SKM Ekibinden profesyoneller, bir hafta içinde Konya’da sektörün öncüsü olan 250 firmaya ziyarette bulundu. Yapılan ziyaretlerde Selçuklu Kongre Merkezi hakkında bilgiler verildi.

Selçuklu Kongre Merkezi Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Kocagüzel, yönetici pozisyonundaki bütün ekip arkadaşlarıyla ortak bir çalışma yürüterek, başarılı hizmeti vermek ve pazarı daha iyi tanımak amacıyla yılda birkaç kere bu çalışmayı yapacaklarını belirtti. Yaptıkları çalışmanın; pazarda oluşan Selçuklu Kongre Merkezi algısını geliştirmek ve geri dönüşleri almak adına, etkili bir uygulama olduğunu belirten Kocagüzel, daha iyi hizmet verebilmek adına beklentilerin ve ihtiyaçların en iyi şekilde anlamak ve bu doğrultuda çalışmalar yapmak gerektiğini sözlerine ekledi.

Türkiye’nin en modern, Anadolu’nun  en büyük kongre merkezi olma özelliği de taşıyan Selçuklu Kongre Merkezi, İki farklı kapasitede oditoryum salonları, 1400 m² Kubad Âbâd Balo Salonu ve 11 adet farklı boyutlarda toplantı salonları, 35.000 m² kullanım alanıyla şehir yaşamına ve kent kültürüne de büyük bir hareketlilik getirdiğini ifade eden Kocagüzel; 950 araçlık açık otoparkı ile; ulusal ve uluslararası kongreler, konferanslar, sempozyumlar, şirket toplantıları, fuarlar, sergiler, müzikaller, tiyatrolar, konserler ve film galaları gibi her türlü bilimsel, sosyal ve kültürel etkinliğe ev sahipliği yapmaktan son derece gurur duyduklarını da sözlerine ekledi.

selcuklu-kongre-merkezi2.jpg

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA