• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu için daha iyiye daha güzele..
10 Ağustos 2018 Cuma 16:45

Selçuklu için daha iyiye daha güzele..

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma buluşmaları kapsamında Bedir Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazını II. Mehmet Camii’nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği Cuma buluşmaları ile mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini almaya devam ediyor. İstişarelerin ve görüş alışverişlerin temel alındığı Cuma buluşmalarının bu haftaki adresi Bedir Mahallesi oldu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, II. Mehmet Camiinde kılınan namazın ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye hizmetleriyle ilgili olarak vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinleyen Başkan Pekyatırmacı’ya, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı üyeleri, Bedir Mahalle Muhtarı İsmail Çetinkaya, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri  ve birim müdürleri eşlik etti.

2-262.jpg

Selçuklu’da ilçenin her noktasına en iyi hizmeti götürmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “Gerçekleştirdiğimiz temel belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal tesis, spor alanları, sağlık ve eğitim tesisleri ile ilçeye değer kattık.  Amacımız ilçede yaşayan kadın, erkek, genç, yaşlı herkesin “İyi ki Selçuklu’ da yaşıyorum” demelerini sağlamak. Çocuklarımız  için kütüphaneler ve spor alanları, hanımlarımız ve emeklilerimiz için lokaller, sanayi çalışanlarımız için sosyal tesisler ürettik. Bütün bu çalışmaların yanı sıra Kelebekler Vadisi Parkı, Sille Baraj Park, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi ve Selçuklu Kongre Merkezi gibi prestij eserleri şehrimize kazandırdık. Hizmet planlamasında merkez ve mahalle ayrımı yapmaksızın Selçuklu için daha iyiye daha güzele hizmet seferberliğimizi sürdürme  gayreti içerisindeyiz” dedi. 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA