• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu Hanımlar Lokali çocukları sevindirdi
14 Şubat 2012 Salı 17:12

Selçuklu Hanımlar Lokali çocukları sevindirdi

Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuklu Hanımlar Lokali üyeleri, Selçuklu Tatköy İlköğretim Okulundaki öğrencilere istedikleri hediyeleri alarak teslim ettiler.

Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuklu Hanımlar Lokali üyeleri, Selçuklu Tatköy İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilere istedikleri hediyeleri alarak teslim ettiler.

Selçuklu Tatköy İlköğretim Okulu’nda gerçekleşen programa Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, eşi Fatma Akyürek, Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Köseoğlu, Selçuklu Hanımlar Lokali yöneticileri, üyeleri ile okul müdürü ve öğretmenler katıldı.

Selçuklu Hanımlar Lokali üyelerinin güzel bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiğini belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hanımlar Lokali üyeleri ile işbirliği yapan Tatköy Mahallesi sakinlerine ve ilköğretim okulu yöneticilerine teşekkür etti.

Selçuklu Hanımlar Lokali’nin Tatköy’e en yakın hanımlar lokali olduğunu dile getiren Başkan Akyürek, “Bu programda Hanımlar Lokali’ndeki sosyalleşmenin, aile ortamının ve işbirliğinin bir göstergesini yaşamış olduk. Çocuklarımızın istediği hediyeleri önceden tespit edip kendi aralarında bunları alarak teslim eden tüm hanım kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Büyükşehir Belediyesi Selçuklu Hanımlar Lokali üyeleri, öğrencilerin taleplerine göre önceden belirledikleri hediyeleri teslim ettiler. Bisiklet, ayakkabı, çalışma masası, elbise gibi hediyeleri alan çocuklar ise, çok mutlu olduklarını belirterek, Hanımlar Lokali üyelerine teşekkür ettiler.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA