• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu gençlerle daha ileri gidecek
11 Ocak 2010 Pazartesi 13:49

Selçuklu gençlerle daha ileri gidecek

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurulu yapıldı.

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığına Uğur Erdoğan seçildi.

 

 

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisinde Genel Kurul heyecanı yaşandı. Selçuklu Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirilen Genel Kurula Selçuklu Belediye Başkanı ve Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Uğur İbrahim Altay katıldı.

 

Toplantıda konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Gençlerin kent yönetiminde karar alma mekanizmalarına katılmalarını istedi. Başkan Altay, gençlik ve kentle ilgili sorunların çözümünde aktif rol almalarının amaçlandığı bu oluşumun bünyesinde yer alan tüm gençlere teşekkür ederek, kendilerinden çok şey beklediklerini söyledi.

 

Başkan Altay, “Bu şehrin ve bu ülkenin genç ve kendisini iyi yetiştiren insanlara ihtiyacı var. Bu konuda hepinizin gayretli olduğunu biliyorum. Bu meclis sizlerin katkı sağlaması ve yaşadığımız bölgeye faydalı çalışmalar yapmak için oluşturulmuş bir meclistir. Her birinizin bu şehirde yaşayan gençler olarak katkısı olacağını düşünüyorum. Bu konuda gereken her türlü desteği vereceğimizi özellikle belirtiyorum. Genel Kurulun hayırlı olmasını diliyor, yönetime gelen ekibi kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından yapılan oylamada Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığına Uğur Erdoğan seçildi. Uğur Erdoğan delegelere teşekkür ettiği konuşmasında, “Bu şehirde yaşayan gençler olarak bizlerden bekleneni biliyoruz. Şehrimize ve özellikle gençlere yönelik birçok çalışma yapmayı hedefliyoruz. Eğitim, sosyal ve kültürel konular başta olmak üzere projelerimiz olacak. Bu konuda bize destek olan Selçuklu Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA