• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu dan anlamlı bağış
09 Mart 2010 Salı 17:31

Selçuklu' dan anlamlı bağış

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri eğitim ve sosyal etkinliklerine devam ediyor. Gençlik Meclisi üyeleri Kızılay Kan Merkezine giderek kan bağışladılar. Kent Konseyi gençlik Meclisi ...
Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri eğitim ve sosyal etkinliklerine devam ediyor. Gençlik Meclisi üyeleri Kızılay Kan Merkezine giderek kan bağışladılar. Kent Konseyi gençlik Meclisi üyelerini bu anlamlı bağışlarında Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da yalnız bırakmadı. Başkan Altay kan veren Gençlik Meclisi üyeleri ile birlikte Kan Merkezine giderek kan bağışında bulundu.
 
Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri “Verdiğimiz kanların, ihtiyaç sahibi hastalara şifa olmasını diliyoruz. Hiç tanımadığımız kimselerin ihtiyaçlarını karşılayacak olmak bizleri sevindiriyor” dediler.
 

Kampanyaya katılan gençlere teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “Kan vermek kutsal bir görevdir. Sağlık açısından da oldukça faydalıdır. Sağlığı yerinde olan herkes belli aralıklarla kan vermeli. Kurumlar ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından yapılan Kan Bağışı kampanyalarına herkesin katılmasını arzu ediyorum. Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisine bu anlamlı bağışları teşekkür ediyor ve kutluyorum” dedi.  

Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ayrıca Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumunda bulanan çocukları da ziyaret etti. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Gençlik Meclisi üyeleri sosyal etkinlerinin süreceğini belirttiler.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA