• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu Da Gözler Aksaray Maçına Çevrildi
15 Nisan 2013 Pazartesi 10:14

Selçuklu Da Gözler Aksaray Maçına Çevrildi

Selçuklu Belediyespor Futbol Takımı bu hafta sonu sahasında Yeni Aksarayspor takımını konuk edecek. Mavi-Beyazlılar bu sezon evinde oynayacağı son maçını kazanmayı hedefliyor.
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor haftayı Kayseri deplasmanında tamamladı. Mavi-Beyazlılar Kocasinan Şimşekspor takımı ile golsüz berabere kalarak ligdeki puanını 25'e çıkardı ve 11. sıradaki yerini korudu.
Kayseri deplasmanından alınan beraberlik sonrasında Selçuklu Belediyespor da gözler bu hafta sonu sahasında oynanacağı Yeni Aksarayspor maçına çevrildi. Temsilcimizde bu zorlu maçın hazırlıklarına Salı günü yapılacak olan antrenmanla başlanacak.
Zirveyi yakından ilgilendiren bu maçla birlikte Selçuklu Belediyespor futbol takımı sahasında son lig maçını oynamış olacak. Sonraki hafta Toroslar Belediyespor deplasmanına gidecek mavi-beyazlılar bu maçtan sonra bay olduğu için maç yapmayacak ve ligi tamamlamış olacak.
Kalan son iki maçını en iyi şekilde oynayarak iyi sonuç almak ve ligi tamamlamak isteyen temsilcimiz bu sezonu geride bırakacak. Oldukça iyi bir ekip olan ve yaşadığı şanssızlıklar sonucu istediği sonuçları alamayan Selçuklu Belediyespor futbol takımı bu yılı bu şekilde noktalamış olacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA