• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu da engel yok
11 Mart 2010 Perşembe 13:47

Selçuklu' da engel yok

Selçuklu Belediyesine engellilerden teşekkür. Selçuklu Belediyesi tarafından engellilere yönelik yürütülen çalışma kapsamında engelli destek merkezi oluşturulmuş ve engelliler için ...
Selçuklu Belediyesi’ne engellilerden teşekkür. Selçuklu Belediyesi tarafından engellilere yönelik yürütülen çalışma kapsamında engelli destek merkezi oluşturulmuş ve engelliler için araç tahsis edilmişti. Engelli vatandaşlar evlerinden alınarak resmi kurumlardaki işlerini takip etme imkanı buldu. Engelliler 251 0 251 numaralı telefonu arayarak bu araçtan yararlanıyor.
 
Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı ve engelli vatandaşlardan oluşan bir heyet Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret ederek, yürütülen çalışma nedeniyle teşekkür ettiler.
 
Randevu sistemi ile çalışan engelli taşıma aracı, engelli vatandaşların Selçuklu Belediyesi Engelli Destek Merkezine ulaşarak randevu almaları halinde hizmet veriyor. Selçuklu Belediyesi tarafından hizmete sunulan engelli taşıma aracının engelliler açısından önemli bir hizmet olduğunu belirten engelliler bu çalışmanın tüm kurumlara yayılmasını arzu ediyor.
 
Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı Selçuklu Belediyesi’nin engellilere taşıma aracı tahsis ederek işlerini takip etme imkanı sağladığı için teşekkür ederek, “Selçuklu Belediyesi’nin bu çalışması ile engelli kardeşlerimiz evlerine hapsolmaktan kurtarılmış ve toplumun normal bireyleri arasında yer bulmaları sağlanmıştır. Bu çalışmanın örnek olmasını diliyor ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
 
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Engelli hemşerilerimizin sosyal yaşama katılımlarını önemsiyor, toplumla barışık ve kolay bir yaşam sürdürmelerini istiyoruz. Engellerin kaldırıldığı, hiçbir şeyin onların yaşamına engel olmadığı şartlarda yaşamalarını istiyoruz. Engelli hemşerilerimizin herhangi bir engelle karşılaşmaması için çaba gösteriyoruz. Engellilere danışmanlık hizmeti sunuyor, birçok konuda onları bilgi sahibi yaparak kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz.
 

Engellilerimizin problemlerinin çözümüne yönelik çalışmalarımız sürecek. Belediyemizden hizmet almak isteyen hemşehrilerimiz engelli taşıma aracımıza randevu alabilirler. Ayrıca engelli, yaşlı ve hamilelere hizmet noktasında tüm birimlerimizde öncelik ve kolaylık sağlanmaktadır.” dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA