• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu Belediyesinden okullara akıllı tahta
05 Eylül 2010 Pazar 16:17

Selçuklu Belediyesi'nden okullara akıllı tahta

Konyanın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından ilçedeki resmi okullara akıllı tahta hediye edildi.
Selçuklu Belediyesi, ilçede bulunan 105 resmi okulun 6. sınıflarına, tebeşir kullanmadan sanal bir kalemle yazıların yazıldığı elektronik akıllı tahtalardan hediye etti.
Akıllı tahtanın okullara montajlanması çalışmasını Kazım Özenç Seçen ilköğretim Okulunda izleyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu ilçemiz gelişen Konya’yı temsil etmektedir. İlçemizde fiziki gelişmenin yanı sıra çocuklarımızın da kendilerini geliştirmesi ve geleceğe daha iyi hazırlanmalarını amaçlıyoruz. Gelecek kuşaklara daha modern bir Selçuklu bırakma gayreti içindeyiz” dedi
Başkan Altay, “İlçemizde okullar teknolojiye adapte olmak için yoğun bir çalışma içerisinde. Selçuklu Belediyesi olarak aldığımız akıllı tahtaların okullarımıza montajı yapılıyor. Yeni eğitim öğretim yılında Selçuklu ilçesinde eğitim gören tüm 6.sınıf öğrencileri bu yıl akıllı tahta ile eğitim görecekler. Konya’da bir ilk olan bu çalışmayla birlikte öğrencilerimiz teknoloji imkanlarından faydalanırken daha kısa sürede eğitilmiş olacak. Daha sonra hedefimiz her sınıfa birer akıllı tahta kurulmasıdır” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA