• Konya16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu Belediyesinde veda töreni
03 Şubat 2016 Çarşamba 16:04

Selçuklu Belediyesi'nde veda töreni

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesine 26 yıl hizmet verdikten sonra emekli olmaya hak kazanan Başkan Yardımcısı Hayrettin Yalınız'a yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Şubat ayı gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinden emekli olan Hayrettin Yalınız'a plaketle ödüllendirdi.

Hayrettin Yalınız'a teşekkür eden Başkan Altay, "Hayrettin Bey uzun yıllar Selçuklu'ya hizmet etti ve emeklilik kararı aldı. Kendisine Belediyemiz adına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah hayırlı ve uğurlu etsin. Kendisine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

"Selçuklu Belediyesine uzun dönem hizmet etmek nasip oldu" diyen Başkan Yardımcısı A. Hayrettin Yalınız da "Bugüne kadar göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı başta başkanımız olmak üzere meclis üyesi arkadaşlarıma ve tüm çalışma arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yalınız'a plaket ve çini ibrik takdim etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA