• Konya10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu Baskette Karadağ devri başladı!
08 Ağustos 2018 Çarşamba 15:30

Selçuklu Basket'te Karadağ devri başladı!

Basketbol 1.Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Basket, başantrenör Cengiz Karadağ ile sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzaladı. Bu arada transfer çalışmalarına başlayan mavi-beyazlılar, 6 oyuncuyu kadrosuna kattı

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Selçuklu Basketbol Takımı, daha önce anlaşmaya vardığı Cengiz Karadağ ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda gerçekleşen imza törenine, Selçuklu Basketbol Kulübü Başkanı A.Ziya Yalçınkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Polat ve Başantrenör Cengiz Karadağ katıldı. Selçuklu Basketbol Kulübü Başkanı A.Ziya Yalçınkaya, Konya’nın yakından tanıdığı bir isim olan Cengiz Karadağ ile anlaşmaktan duyduklarını memnuniyeti dile getirdi. Yalçınkaya, “Selçuklu Basketbol Takımımız Başantrenörlük görevi için Konya’yı yakından tanıyan Cengiz Karadağ hocamızı tercih ettik. Öncelikle hem basketbol takımımıza hem de hocamıza hayırlı olmasını diliyorum. Başantrenörümüz, teknik ekip, oyuncu grubumuz ve taraftarlarımızın desteğiyle, Konya’yı basketbolda en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.

‘KONYA’YA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM’
Selçuklu Basketbol Takımı Başantrenörü Cengiz Karadağ, Konya’ya tekrar geri döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade etti. Düzenlenen imza töreninde konuşan Karadağ, “Öncelikle Kulüp Başkanımız A.Ziya Yalçınkaya’ya, Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Polat’a ve Kulüp Yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Konya yakışan, basketbol liglerine yakışan bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Ana oyuncu grubumuzdan, Sertay Gürsu, Cihan Amasyalı, Alper Saruhan, Bora Hun Paçun, Murat Kozan ve Mert Celep ile anlaşmaya vardık. Takımımızda eksik olan bölgelere genç oyuncularla takviye yapmayı planlıyoruz. Yabancı oyuncu konusunda şartlarımızın el verdiği ölçüde en iyi oyuncuları bulmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

KADRO KURULMAYA BAŞLANDI 
Selçuklu Basketbol antrenörlüğe Cengiz Karadağ'ı getirdikten sonra transfere hız vererek 6 oyuncuyu kadrosuna kattı. Sertay Gürsu ile yeniden anlaşan mavi-beyazlı ekip ayrıca Cihan Amasyalı (Samsun BŞB), Alper Saruhan (Trabzonspor), Bora Hun Paçun (Trabzonspor), Murat Kozan (Muratbey Uşak) ve Mert Celep'i (Pınar Karşıyaka) kadrosuna kattı. Selçuklu Kartalı, kadrosuna 3 yerli ve iki yabancı oyuncu daha katmayı planlıyor.  Basketbol Şube Sorunlusu Nazmi Burak Güvenek, "En kısa zamanda sözleşmeleri imzalayıp sezonu açacağız inşallah. Sıra takımımıza en iyi katkıyı vereceğine inandığımız iki yabancı transferinde. En kısa zamanda bu transferleri de gerçekleştireceğiz inşallah. Başta başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkürler" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA