• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu Adayı MÜSİADı ziyaret etti
25 Şubat 2009 Çarşamba 10:33

Selçuklu Adayı MÜSİAD'ı ziyaret etti

Ak Parti MÜSİAD ziyaret ederek yeni dönem başkanı Aslan Korkmaza ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

 

Ak Parti İl Başkanlığı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret ederek yeni dönem başkanıAslan Korkmaz’a ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

MÜSİAD Konya Şubesinin, 16. Olağan Genel Kurulu sonrası yoğun bir şekilde devam eden tebrik ziyaretlerinde MÜSİADKonya Şubesi yönetim kurulu, Ak Parti İl Başkanlığı’nı ve Ak Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay’ı ağırladı. Ziyarete Ak Parti İl Başkanı Faruk Düğen, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay ve beraberlerindeki heyet katıldı.  

 

Ak Parti il başkanı Faruk Düğen BaşkanAslan Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olması dileklerinde bulunarak, MÜSİAD’dan şu övgü dolu sözlerle bahsetti: “Sadece aynı değerlere inanmış her kesimden insanı, aynı çatı altında toplayan MÜSİAD ülkemiz ve geleceğimiz adına bir kıvanç kaynağıdır. Bir ülkenin en başta ihtiyaç duyduğu şey birlik ve beraberliktir. İşte bu birlik ve beraberliği, değer ve özgüven duygusunu sanayicilerimiz ve iş adamlarımız arasında sağlayan güzide kurum MÜSİAD’dır” dedi. Yaşanılan küresel kriz neticesinde yatırıma ve yatırımcıya büyük ihtiyaç duyulduğu bir dönemde olduğumuzu vurgulayan İl Başkanı Faruk Düğen, “yatırıma teşvik eden, yatırımcıya özgüven sağlama noktasında yol gösteren MÜSİAD bu krizin aşılmasında temel kurumlardan biridir. Bilinmelidir ki bu küresel kriz el ele verilerek aşılabilir” dedi. Yerel seçimlere de değinen Düğen, yaklaşan yerel seçimlerin kardeşlik duyguları içerisinde geçmesini temenni ederek, “milletimize ve ülkemize şimdiden hayırlı olsun seçim sonuçları. İnanıyorum ki halkımız bu kardeşlik duygusu içerisinde tercihini yapacak ve Konya için Türkiye için doğru kararlar verecektir”.

 

Ak Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay ise,Aslan Korkmaz’ın şahsında tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarı diledi. Altay; “MÜSİAD her daim başarılı çalışmalara imza atmış bir kurumdur. Kurumsal yapısı ile dikkat çeken MÜSİAD üyeler arası diyalogu perçinleyerek, sanayicimizin her daim yanında yer almıştır. Ülkemiz özellikle bu süreçte MÜSİAD gibi kurumlara ihtiyaç duymaktadır. Ben başta Aslan başkan olmak üzere bu ulvi görevi en iyi şekliyle yerine getireceğine inandığım değerli yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi. MÜSİAD Konya Şube BaşkanıAslan Korkmaz ise bu ince ziyaretten fazlası ile memnuniyet duyduklarını belirterek “7 Şubat’ta görevi devraldık. Görevi devraldığımız arkadaşlarımızla birlikte bizden önce başarı gösteren ve Konya’mız için, sanayicimiz için çıtayı yükselten arkadaşlarımızın başarılarının üstüne başarı eklemek niyetindeyiz. Bu doğrultuda herkesten olduğu gibi sizden de yanımızda yer almanızı ve beraberce ülkemiz ve Konya’mız için çalışmamızı talep ediyorum” diyen Korkmaz yaklaşan yerel seçimler öncesi Ak Parti il başkanlığına ve Ak Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı’na başarılar diledi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA