• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuk YDYOda yılsonu coşkusu
28 Mayıs 2012 Pazartesi 12:01

Selçuk YDYO'da yılsonu coşkusu

Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) tarafından düzenlenen yılsonu etkinlikleri kapsamında dereceye giren öğrencilere Yılın Projesi ve Altın Öğrenci ödülü verildi.

Selçuk Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) tarafından düzenlenen yılsonu etkinlikleri kapsamında dereceye giren öğrencilere ‘Yılın Projesi ve Altın Öğrenci’ ödülü verildi. Okul öğrencilerinin hazırladığı tiyatro oyunu ile Atalay Demirci’nin stand-up gösterisi ilgiyle izlendi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen yılsonu etkinliğine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Özcan, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasin Aslan, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından protokol konuşmalarına geçildi.Yrd. Doç. Dr. Aslan, bu yıl ilk kez düzenlenen yılsonu etkinliğinin öğrenciler ve öğretim üyeleri arasındaki birlik, bütünlük ve aidiyet duygusunu güçlendirdiğini söyledi. Aslan, “Konya’nın en dinamik kurularından birisi olan Yüksekokulumuz, Konya’nın yurtdışına açılan kapısıdır.” dedi. Daha sonra söz alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Özcan ise Yabancı Diller Yüksekokulu’nun örnek çalışmalara ve başarılara imza attığını belirterek, bu dinamizmin artarak sürmesi gerektiğini belirtti.

Protokol konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere ‘Yılın Projesi ve Alton Öğrenci Ödülü’verildi. Öğrencilere ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Özcan, YDYO Müdürü Yasin Aslan ve müdür yardımcıları tarafından verildi. Okul öğrencilerinin hazırlanan tiyatro oyunu ile Atalay Demirci’nin stand-up gösterisi beğeniyle izlendi. Okul öğrencilerinden oluşan müzik grubu, Türkçe, İngilizce ve Fransızca şarkılarından oluşan konser verdi. Gecenin sonunda ise yılsonu etkinliğinin düzenlenmesinde emekleri geçenlere ve sponsor firmalara teşekkür plaketi takdim edildi.

 

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA