• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuk Üniversitesi sporda ödülleri topladı
06 Temmuz 2010 Salı 12:01

Selçuk Üniversitesi sporda ödülleri topladı

Selçuk Üniversitesi (SÜ) öğrencileri, Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 2009-2010 eğitim-öğretim yılı içinde tenis, tekvando, güreş, eskrim, erkekler salon futbolu branşlarında birincilik,
     SÜ Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Mızrak, sportif anlamda gerek maddi gerekse manevi anlamda öğrencilerden gelen talep ve teklifleri titizlikle değerlendirdiklerini belirtti.
     Taleplerin tamamına yakınına olumlu yanıt verdiklerini ifade eden Mızrak, ''Öğrencilerimizi hemen her branşta destekleyerek teşvik ettik. Bugün geldiğimiz noktada bu desteklerimizin boşa gitmediğini görüyoruz. 2009-2010 eğitim-öğretim yılında hemen hemen tüm sporcularımız katıldığı müsabakalardan ödüllerle döndü. Öğrencilerimiz verdiğimiz desteklerin hakkını fazlasıyla verdi'' dedi.
     Sporun içindeki bu tür başarıların kolay elde edilmediğine dikkati çeken Mızrak, öğrencilerin başarı çıtasını daha da artıracağından şüphe duymadıklarını söyledi.
     2011 yılı Mayıs ayında düzenlenecek olan Türkiye Üniversitelerarası Olimpiyatları'nın Selçuk Üniversitesi ve Konya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirileceğini belirten Mızrak, ''Bir hafta sürecek olimpiyatlarda 20'nin üzerinde branşta çok sayıda müsabaka gerçekleştirilecek. Türkiye'nin hemen her üniversitesinden 4 bine yakın sporcu üniversitemize gelecek. Tüm sporcularımızı Rektörlüğümüzün de desteği ile üniversitemizde ve şehrimizde en güzel şekilde ağırlayacağız. Bununla ilgili hazırlıklara şimdiden başladık'' diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA